Glamoxi kontsern, mille peakontor asub Norras, on üks Euroopa juhtivaid valgustite tootjaid ja turustajaid. Glamoxi kontserni kuulub kaheksa tehast kuues riigis ning 19 müügifirmat 15-s riigis. Glamoxi kontserni käive 2015. aastal oli 263 miljonit eurot. Kontsernis töötab üle 1200 inimese. Glamox alustas oma tegevust Eestis 1992. aastal pakkudes klientidele terviklikke valgustuslahendusi. Tänaseks on Glamoxi Eesti tehas kontserni üks suuremaid ja tõhusamaid. Glamox HE AS-i 2015. aasta käive oli ligi 43 miljonit eurot ning töötajaid on hetkel 160. Lisainfo www.glamox.ee


Glamoxi professionaalide meeskonda on oodatud


TARNEAHELAJUHT


Peamised tööülesanded:

Sa juhid kogu tarneprotsessi ja vastutad ostu, lao ja logistika valdkondade optimaalse ja tõhusa toimimise ning arendamise eest. Sinu töö oluliseks osaks on oma meeskonna arendamine ja motiveerimine. Sinu meeskonnas töötavad laojuht, 2 logistikut ja 2 ostujuhti. Sa lood ja hoiad kontakte olulisemate tarnijatega ja tegevuse täiustamise ning kulude vähendamise eesmärgil teed koostööd välispartneritega. Sa tegutsed tarneahela protsessi pideva arendamise nimel ning tegeled ka ühe tootegrupi ostude teostamisega.

Ootused kandidaadile:

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on erialane kõrgharidus ja vähemalt 5-aastane logistika või tarneahela juhtimise kogemus tootmisettevõttes. Sa tunned ostuprotsessi, logistikat, laomajandust ja varude juhtimist ning omad kaasaegseid ja terviklikke teadmisi tarneahela toimimisest. Kasuks tuleb meeskonna juhtimise ja rahvusvahelises ettevõttes töötamise kogemus. Vajalik on hea inglise keele oskus. Sa oled hea läbirääkija, innovatiivne ja tulemustele orienteeritud ning näed võimalusi lisaväärtuse loomiseks läbi oma töö tarneahelas. Töö Glamoxis nõuab Sinult süsteemsust, head koostööoskust ning soovi asju aina paremini teha.

Glamox pakub Sulle suurepärast võimalust arendada ja rakendada ennast edukas rahvusvahelises kontsernis. Sinu töökoht asub Glamoxi Keila tehases.

Soovid lisainfot?

Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee