Porto Franco saab olema aastaks 2018 Tallinna vanasadama piirkonnas kesklinna suurim ärikompleks. Ligi 70 000 m2 suuruse üüritava pinnaga kompleks saab olema Tallinna uus linna süda. Porto Franco missiooniks on rajada Tallinna linna südamesse kaasaegseim ärilinnak koos arvukate kaupluste, kohvikute ja merevaatega restoranidega ning innovaatiline bürookompleks koos terviklike lahenduste ning lisateenustega. Lisainfot Porto Franco kohta vaata siit ja ettevõtte kodulehelt.


Professionaalsesse meeskonda on oodatud

   BÜROOPINDADE MÜÜGIJUHT


Müügitöö on Sinu kirg! Sind inspireerib ja innustab võimalus täita rentnikega 30 000 m2 uut ja atraktiivset büroopinda. Sa naudid uute kliendisuhete aktiivset loomist, märkad ja lood ise ärivõimalusi, kasutad nutikalt uudseid ja innovatiivseid lähenemisi klientide leidmiseks ning oled korrektne ja järjekindel ärivõimaluste realiseerimisel. Sinu töö tulemusena leiavad ettevõtted omale uue büroo näol suurepärase keskkonna tegutsemiseks. Sinu hoida on kogu müügiprotsess – räägid läbi, tutvustad võimalusi, sõlmid lepingud ning haldad suhteid. Sinu sihtgrupiks on nii juba Eestis tegutsevad ettevõtted kui ka rahvusvahelised ettevõtted kes kaaluvad Eestit võimalusena siin oma äritegevust alustada, see eeldab Sinult teadlikku suhtlemist ja kontaktide loomist organisatsioonidega kes Eesti kui ettevõtlusriigi maine kujundusega tegelevad.


Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 3-aastane edukas müügitöö kogemus ärikinnisvara või B2B müügivaldkonnas. Sul on ette näidata edulood müügi arendamisel, Sul on hea turu – ja trendide tunnetus ning infokogumise ja suhete võrgustik. Sa saad aru äri olemusest, kliendi äri protsessidest ning suudad pakkuda nutikaid lahendusi. Oled suurepärane läbirääkija, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning hea meeskonnamängija. Sind iseloomustab nakatav müügi optimism ja „terava pliiatsi“ lahendused. Tööks on vajalik kolme keele hea oskus: eesti, inglise ja vene.


Porto Franco on Sinu kui müügivaldkonna professionaali jaoks unikaalne võimalus panustada Tallinna kui mereäärse linna arengusse, tegeleda tõeliselt innovatiivsete büroopindade müügiga ja kujundada piirkonna mainet.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee