Fontese partneriks on Telia ning nende professionaalsesse ja südikasse meeskonda on oodatud

Otsemüügi (outbound) juht

Aktiivne müügitöö on Sinu kirg? Sind inspireerib ja innustab võimalus viia Telia müügi-ja teenindusüksuse tulemused uuele tasandile? Sa oled võimeline sellega edukalt kaasama kogu Telia otsemüügi (outbound) meeskonna?

Kui jah, siis see on Sinu võimalus panustada ja ennast arendada!


Sinu ülesandeks on tulemusliku telefonimüügi ja proaktiivse klienditoe tagamine. Sa analüüsid kliendikogemust, teed vastavad parandused ja tagad seeläbi suurepärase teeninduskvaliteedi. Sulle on omane äriline mõtlemine ja Sind iseloomustab kliendikeskne lähenemine. Oled inspireeriv ja kaasav liider ning tulemuste osas nõudlik. Sa hindad kõrgelt koostööd, suudad informatsiooni tulemuslikult juhtida ning oled valmis võtma vastu julgeid otsuseid.

Pakume Sulle ägedat väljakutset pidevalt muutuvas ja arenevas keskkonnas. Samuti ka eneseteostuse võimalust, toetavat keskkonda ja inspireerivat juhti. Mitmed ettevõttes kehtivad soodustused ning kvaliteetsed ja kaasaegsed töötingimused on samuti loomulikult Sinu!

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja ette näidata väga head tulemused meeskonna juhina. Sul on vähemalt 2-aastane kogemus müügijuhtimises ja kõnekeskuse/helpdeski juhtimises või protsessijuhtimises. Muudatuste edukas juhtimine ei ole Sulle võõras.

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee