Ecofleet on rahvusvaheline tarkvaraettevõte, mis keskendub GPS-põhistele sõiduki- ja meeskonnahaldamise lahendustele. Ecofleet on üks juhtivaid telemaatikateenuse pakkujaid Skandinaavias, Baltikumis ja Ida-Euroopas. Meie tarkvaraplatvormil teevad oma igapäevast tööd üle 6000 kliendi ja 60 000 sõiduki kahekümne kahes Euroopa riigis. Ecofleet´i peakontor asub Tallinnas, arenduskeskus Tartus ning tütarettevõtted Lätis, Leedus, Taanis, Norras ja Rootsis. Ettevõttes töötab üle 80 professionaali. Tutvu lisaks: www.ecofleet.ee


Seoses kiire kasvuga soovib Ecofleet tugevdada finantsüksust ja ootab oma meeskonda teotahtelist ja nutikat

Pearaamatupidajat


Sinu rolli fookuses
on ettevõtet tervikuna haaravate raamatupidamisprotsesside juhtimine ning grupi tütarettevõtete raamatupidamise korraldamine ja aruandlus. Sa vastutad igapäevaste raamatupidamistoimingute teostamise eest, paned kokku konsolideerimiseks vajaliku sisendi ning teed tihedalt koostööd kolleegidega ja väliste partneritega erinevates riikides (teenuse pakkujad, audiitorid). Pearaamatupidajana panustad Sa valdkonna arendamisega seotud tegevustesse (nt majandustarkvara arendusprojekt).


Ootame Sind kandideerima
, kui see pakkumine kõnetab Sind! Sul on ette näidata kõrgharidus, mõneaastane erialane töökogemus ja Sa soovid püüelda suurema vastustuse poole. Oled avatud mõtlemisega, hea suhtlemisoskusega, koostööle ja lahenduste leidmisele orienteeritud. Sulle on omane “käed külge” suhtumine, initsiatiivikus, võime näha “suurt pilti” ning oskus seada prioriteete. Kasuks tulevad teadmised Skandinaavia riikide maksuseadustest ja arusaamine konsolideerimise protsessist. Tööks on vajalik eesti ja inglise keele oskus.


Pakume Sulle
võimalust liituda oma valdkonna ühe juhtiva ettevõttega, kus tegusal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha ning oma karjäärile kaasa aidata. Sind ootab professionaalne ja nooruslik meeskond, kust veel oled puudu vaid Sina!

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee