Stora Enso on rahvusvaheline paberi-, pakkematerjali- ja metsatööstuse kontsern, mis on pühendunud innovatsioonile ning uutele lahendustele seoses taaskasutatavate materjalidega. Ettevõttes töötab 28000 inimest üle maailma. Ettevõtte Eestis asuvad üksused on seotud puiduvarumise, töötlemise (Imavere ja Näpi saeveskid), pakenditootmise ning Stora Enso grupi ettevõtetele toetavate teenuste pakkumisega. Tutvu lisaks www.storaenso.com

Stora Enso HR meeskond ootab endaga liituma energilist

HR Partner´it

Sinu fookuseks on värbamise ja arendamise strateegia väljatöötamine Stora Enso Eesti organisatsiooni sinikraede sihtgrupis ning Baltikumi suurima, Imavere saeveski, toetamine igapäevases personalitöös. Sa teed tihedat koostööd kolleegidega nii Eestis, kui rahvusvahelises organisatsioonis. HR Partner´ina kuulud Sa Stora Enso Grupi personalitiimi ning Imavere saeveski juhtkonda.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5-aastane personalivaldkonnas töötamise kogemus, eelistatult tootmisettevõttes. Oled erialaselt pädev, kaasaegse lähenemisega ja Sul on ette näidata tulemused süsteemsel tööandja kuvandi loomisel. Sind iseloomustab suurepärane suhtlemis- ja koostööoskus, veenvus, initsiatiivikus ning lahendustele orienteeritus. Sul on soov ja oskus töötada efektiivselt rahvusvahelises maatriksstruktuuris. Töö nõuab väga head eesti ja inglise keele oskust. Sinu töökoht asub Imaveres, Järvamaal.

Stora Enso pakub Sulle suurepärast võimalust teostada ennast mitmekülgsel positsioonil, kus Sa saad mõjutada otseselt ettevõtte käekäiku läbi eduka personalivaldkonna juhtimise. Sind ootavad suurepärased kolleegid ning igakülgsed võimalused erialaseks arenguks.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee