Unimed Grupp on üks Eesti suurimaid erameditsiinikeskusi, kus terviseteenuseid osutavad erinevate alade tipptegijad. Unimedi ühendatud kliinikute alla kuuluvad ortodontiakeskus, unekeskus, hambakliinik, hambalabor, eriarstide vastuvõtud ja päevakirurgia osakond. Ettevõtte kliinikud tegutsevad üle Eesti. Unimedis töötab 82 arsti ning 95 muu meditsiinilise haridusega spetsialisti. Kokku on grupis 250 inimest, ettevõtte käive on ca 10 MEUR. Grupi omanikeks on juhtkonna liikmed ning investeerimisfirma BaltCap. Vaata lisaks: www.unimed.ee

Seoses hiljutise omanike muutuse ja ettevõtte kiire kasvuga on Unimed Grupi tugevnevasse finantsmeeskonda oodatud

Pearaamatupidaja

Sinu töö sisuks on grupi raamatupidamise korraldamine. Sa juhid 5-liikmelist meeskonda ja vastutad aruandluse õigeaegse ja korrektse valmimise ja esitamise eest nii ettevõttesisestele info tarbijatele kui ka välistele institutsioonidele. Sa koostad konsolideeritud aruandeid (grupis on hetkel 5 juriidilist isikut). Sinu roll nõuab majandusarvestuse protsesside korrastamist, edasiarendamist ning efektiivistamist. Sa allud grupi finantsjuhile ja vastutad kvaliteetsete andmete tootmise eest juhtimisarvestustiimile. Ettevõttes kasutatakse Navisioni programmi.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus, pearaamatupidajana töötamise kogemus ning vähemalt 3 aastat konsolideerimise kogemust. Sul on eksperditeadmised majandusarvestusest ja Sa tunned põhjalikult Eesti maksuseadusi. Inimesena oled avatud mõtlemisega, süsteemne, järjekindel, hea suhtlemisoskusega, koostööle ja lahenduste leidmisele orienteeritud. Sul on võimekus juhtida protsesse ja inimesi. Sa valdad suhtlustasemel inglise keelt.

Pakume Sulle võimalust liituda tervishoiu valdkonna ühe juhtiva ettevõttega, kus ärksal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha. Ettevõte on dünaamilises arengufaasis ning pakub võimalusi eneseteostuseks.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee