Linxtelecom Estonia OÜ

Linxtelecom Estonia on Hollandi päritolu rahvusvahelise telekomi- ja majutusteenuste grupi tütarettevõte. Linxtelecomi grupp on unikaalne kombinatsioon moodsaimast tehnoloogiast, rahvusvahelisest kogemusest ja tugevast kohalikust esindatusest. Keskendume sideoperaatoritele, äri- ja avaliku sektori ettevõtetele, kes otsivad lahendusi optimeerimaks kulusid ja maandamaks turvalisuse, sertifitseerimise ja äritegevuse jätkusuutlikkusega seotud riske.

Linxtelecomi peakontor asub Amsterdamis, harukontorid mitmetes punktides Kesk- ja Ida-Euroopas ning moodsad majutuskeskused Moskvas, Peterburis, Varssavis ja Tallinnas. Grupp omab ja opereerib kahte kaubamärki: Linxtelecom, rahvusvaheliste andmesideteenuste operaator ning Linxdatacenter, sõltumatu majutusteenuste pakkuja. Kahe brändi sünergias sünnib integreeritud täislahendus, mis katab kõik kliendi IKT infrastruktuuri vajadused.

Eestis omab Linxtelecom lisaks Sõle 25 majutuskeskusele laia ulatusega kohalikku andmesidevõrku, mille leviala ulatub Tallinna, Narva ja Tartu olulisemate ärikeskusteni. Eelmainitud linnu ühendab omavahel mitmekordse 10G läbilaskevõimega magistraalvõrk. Linxtelecom on ka Eesti ühe pikema ajalooga IP-kõneside operaator.


Pakutav töökoht:

ÄRIKLIENDI MÜÜGIJUHT


Tööülesanded

• Pakkuda kohalikele ja rahvusvahelistele klientidele tulemuslikult kõiki Linxtelecomi teenuseid (andmesideühendused, serverimajutus jm)

• Hallata tulemuslikult olemasolevat kliendiportfelli

• Aidata teostada Linxtelecomi rahvusvahelist müügistrateegiat, luua kontakte Skandinaavia rahvusvaheliste ettevõtetega

• Osaleda aktiivselt kliendi- ja müügiüritustel (Eestis, Skandinaavias, Kesk-Euroopas), luua uusi kontakte ja tutvustada Linxtelecomi teenuseid.

Nõudmised kandidaadile

Tulevane Linxtelecomi müügijuht ei karda luua uusi kontakte ning naudib müügiprotsessi. Tal on vähemalt kaheaastane telekomisektori aktiivse müügitöö kogemus ning oskab kõrgtasemel eesti ja inglise keelt. Müügikogemus rahvusvahelisel turul annab teiste kandidaatide ees eelise. Püsivus, pingetaluvus, koordineerimise ja väga hea ajaplaneerimise oskus on tema tugevaimad küljed. Müügijuht peab olema valmis välislähetusteks.

Kasuks tuleb

• Suhtlustasemel vene keele oskus

Omalt poolt pakume

• Võimalust töötada rahvusvahelises ettevõttes, mis laiast geograafilisest ulatusest sõltumata väärtustab personaalset lähenemist nii meeskonna siseselt kui ka klientidega suheldes. Saada osa motivatsioonipaketist, mis koosneb konkurentsivõimelisest põhipalgast, igakuisest tulemustasust ja mitmetest lisahüvedest. Tutvuda ainulaadse teenusteportfelliga, suhelda suurte ja huvitavate ettevõtetega ning lüüa kaasa äris, mis ei tunne riigipiire.


Tööle asumise aeg Niipea kui võimalik

Asukoht Tallinn, Mustamäe tee 46

Koduleht www.linxtelecom.ee

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee