Oleme rahvusvaheline logistikaettevõte, mis liigutab pakke ja informatsiooni teenindades üle Baltikumi ligikaudu kümmet tuhandet äriklienti. Ootame oma uuendusmeelsesse meeskonda uuele loodavale ametikohale

IT TURVAJUHTI



Omniva on astumas infosüsteemide uude ajastusse, meie olemasolevat IT funtsiooni iseloomustavad ca 70 töötajat, üle 20 partnerettevõtte, ca 285 serverit ning üle 40 erineva infosüsteemi. Kuna IT turvalisuse valdkond on Omnivas olnud erinevate osapoolte vahel jagatud, siis Sinul on võimalus oma teadmistele ja kogemustele tuginedes kogu kontserni IT turvalisuse valdkond rohujuure tasandilt süsteemselt ülesehitada, tagades IT valdkonna terviklik ja jätkusuutliku areng.

Sinu tööülesandeks on vaadata üle kogu ettevõtte IT infrastruktuur ja paika panna turvalisuse tõstmise strateegia - läbi ettevõtte infoarhitektuuri analüüsi, ärikriitiliste protsesside ja tegevuste prioriteetide määramise, sh ka infoturbeprotsessis. Lisaks tegeled Sa olemasolevate tööprotsesside analüüsi, täiendamise ja parendamisega ning samuti osaled Sa tööprofiilide ja nende turvalisuse tasemete ning tegevuste koostamisel.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul akadeemiline kõrgharidus, soovitatavalt IT valdkonnas ja Sul on vähemalt 3-aastane edukas IT turvalisuse valdkonnas töötamise kogemus. Sa tunned IT turbe alaseid raamistikke ja standardeid ning Sul on laitmatu reputatsioon. Lisaks on Sul suure pildi nägemise oskus, loogiline ja äriline mõtlemine, tulemustele orienteeritus ning Sul on väga hea kirjalik ja suuline eneseväljendusoskus nii eesti-, kui ka inglise keeles. Kasuks tuleb IT turvalisuse valdkonna juhtimise kogemus ning CISM ja CRISC sertifikaatide olemasolu.

Pakume Sulle rohkelt eneseteostus võimalusi, toetame Sinu tööalast arengut koos professionaalsete kolleegidega ning samuti pakume konkurentsivõimelist töötasu. Väärtustame avatud organisatsioonikultuuri, meeskonnatööd, asjatundlikkust ning pidevat arengut. Sind ootavad ees mitmed koolitus- ja arenguprogrammid, soodustused ettevõttelt ja koostööpartneritelt, ühisüritused, lisapuhkus talveperioodil ning head sportimis- ja terviseedendamise võimalused üle Eesti.

Lisainfot konkursi kohta annab IT valdkonna juht Rain Kirjanen (rain.kirjanen@omniva.ee).


Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee