Stora Enso on rahvusvaheline paberi-, pakkematerjali- ja metsatööstuse kontsern, mis on pühendunud innovatsioonile ning uutele lahendustele seoses taaskasutatavate materjalidega. Ettevõttes töötab 28000 inimest üle maailma. Ettevõtte Eestis asuvad üksused on seotud puiduvarumise, töötlemise (Imavere ja Näpi saeveskid), pakenditootmise ning Stora Enso grupi ettevõtetele toetavate teenuste pakkumisega. Tutvu lisaks www.storaenso.com



Stora Enso Imavere Saeveski ootab Sind endaga liituma võimekas

Komponenditehase Juht

Sinu fookuseks on tehase arendamine, et tagada ettevõtte pidev kasv ja efektiivsus. Läbi oskusliku tootmisprotsesside ja inimeste juhtimise ning pideva parendamise tagad Sa tootmise kvaliteedi, tõhususe ja tarnekindluse. Sa esindad tehast nii kliendisuhtluses, läbirääkimistes kui ka suhetes tarnijate ja teiste partneritega. Sinu meeskonnas töötab 100 inimest. Strateegilise tootmisüksuse juhina kuulud Sa Imavere Saeveski juhtkonda.


Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ning tootmise ja inimeste juhtimise kogemus. Kasuks tuleb puiduvaldkonna tundmine ja müügikogemus. Sa mõtled strateegiliselt ja näed tervikpilti, oled kõrge saavutusorientatsiooniga ja pühendunud. Oled juht, kes suudab oma meeskonda motiveerida, arendada, inspireerida, oled edukas läbirääkija ning suhtleja. Töö rahvusvahelises organisatsioonis ja tihe suhtlus klientidega üle maailma nõuab Sinult väga head inglise keele oskust.


Stora Enso pakub Sulle suurepärast võimalust teostada ennast mitmekülgsel positsioonil, kus Sa saad vastutada, otsustada ja mõjutada. Sind ootavad suurepärased kolleegid, igakülgsed võimalused rahvusvaheliseks koostööks ja enesearenguks. Sinu töökoht asub Imaveres.

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee