Rimi Eesti Food AS kuulub Baltimaade juhtiva jaekaubandusettevõtte Rimi Baltic AB kauplusteketti. Rimi Baltic ainuomanikuks on Rootsi ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 243 kauplust (Eestis 88, Lätis 119 ja Leedus 36). Rimi Baltic on tööandjaks rohkem kui 10 000 inimesele, kellest 2700 töötab Eestis. Tutvu lisaks: www.rimi.ee, www.rimibaltic.com


Rimi Eesti ootab oma meeskonda võimekat ja kogemustega

Kvaliteedijuhti


Sa oled Rimi brändi saadikuks, kelle südameasjaks on kõrgetasemeline kvaliteedijuhtimine tagamaks ettevõtte läbipaistev ja vastutustundlik toimimine. Koostöös Baltikumi kvaliteedimeeskonnaga arendad ja juhid Sa ettevõtte kvaliteediprotsesse nii strateegilisel tasemel kui operatiivsel tasemel. Sinu vastutusala fookuses on: tarnija ja toote kvaliteet, kvaliteedikontroll, kliendikogemuste käsitlemine, sertifitseerimine ja kvaliteedialane koolitus. Sinu strateegilise tagala moodustab 7-liikmeline meeskond, kelle juhtimise, arendamise ja toetamise eest Sa vastutad.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus (toiduainete tehnoloogia, keemia või bioloogia), vähemalt 3-aastane töökogemus kvaliteedivaldkonnas ning meeskonna juhtimise kogemus. Eeliseks on varasem kogemus kaubandus- või tootmisettevõttes. Tööks on vajalik HACCP kvaliteedisüsteemi ja ISO standardite tundmine ning väga hea eesti ja inglise keele oskus. Sind iseloomustab hea suhtlemis ja koostööoskus, iseseisvus, liidriomadused ning argumenteerimisoskus. Sul on soov ja oskus töötada efektiivselt rahvusvahelises maatriksstruktuuris.

Rimi pakub Sulle eneseteostus- ja arenguvõimalusi rahvusvahelises organisatsioonis, kus saad täiel määral rakendada oma kogemused, teadmised ning potentsiaali. Kvaliteedijuhina mõjutad Sa otseselt Rimi turupositsiooni, kestlikku arengut ning Sul on võimalus olla ettevõtte kõneisikuks. Kas võtad väljakutse vastu?

Soovid lisainfot?

Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee
Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee