Teenusmajanduse Koda on Eesti majanduse suurima valdkonna - teenustepõhise majanduse - esindaja ühiskonnas. Koja missioon on Eesti kõikide kodanike majandusliku heaolu tõstmine riigihalduse ja fiskaalpoliitika muudatuste kaudu.

Teenusmajanduse Koda on vabatahtlik teenusmajanduse ettevõtteid ühendav organisatsioon, kelle liikmeskonna moodustavad tuntud IT-, tehnoloogia-, meditsiini-, finants-, õigus-, konsultatsiooni ning loomevaldkonna ettevõtted. Teenusmajanduse Koda loodi 2010. aastal ja tänaseks on see kasvanud enam kui 100 liikmega organisatsiooniks. Kuna teenused annavad Eesti SKT-st üle 70% ja 2/3 ekspordi lisaväärtusest, siis on Koda otsustanud seista mitte kitsalt Koja liikmete huvide eest, vaid laiapõhjaliselt terve ühiskonna huvide eest. Lisainfo teenusmajandus.ee



  Ootame oma meeskonnaga liituma nutikat

Projektijuhti–juhatuse assistenti

Sinu ülesandeks on toetada Teenusmajanduse Koja tööd nii sisulistes küsimustes kui tehnilistes lahendustes. Sinu organiseerida on Teenusmajanduse Koja liikmete sisekommunikatsiooni – koondad ja edastad operatiivinfot, koostad infokirju ning haldad sotsiaalmeedia kanaleid ning PR tegevusi. Sa korraldad üritusi ning kutsud kokku töögruppe. Sa hoiad korras liikmelistid ning hoolitsed uute liikmete kaasamise eest. Sa vastutad juhatuse koosolekute kokkukutsumise ja dokumenteerimise eest ning täidad jooksvaid tehnilisi ülesandeid.

Sinu töö eeldab Sinult suurepärast projektijuhtimise oskust ning võimekust teha koostööd paljude osapooltega era- ja avalikus sektoris. Sul on kogemus sotsiaalmeedias kommunikatsiooni korraldamisega ning Sa tunned turunduse põhitõdesid. Sa oled julge ja südikas kaasama uusi liikmeid ning kommunikeerima Koja visiooni. Sa oled kiire, täpne, iseseisev ja lahendustele orienteeritud.


Teenusmajanduse Koda pakub Sulle
võimalust anda oluline panus Eesti ühiskonna hüvangusse ning meie kodanike heaollu.

Soovid lisainfot?

Diana Veerberk
Nooremkonsultant
diana.veerberk@fontes.ee
Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee