E.L.L. Kinnisvara (ell-realestate.com) on Baltimaade suurimaid kinnisvaraettevõtteid, mille peamine tegevusvaldkond on ärikinnisvara projektide juhtimine ja arendamine nii arendaja, investori kui valitseja rollis. Ettevõtte kinnisvaraportfellis on ligi 190 000 m² üüritavat pinda (kaubanduskeskused, büroohooned, hotellid) ning aktiivses arenduses ligi 100 000 m² büroopinda Balti riikide pealinnades. 1997. aastal loodud ettevõtte ainuomanik on AS Riverito, mis omab ka enamusosalust börsil noteeritud Baltimaade suurimas ehituskontsernis AS Merko Ehitus.



E.L.L. Kinnisvara sõbraliku ja professionaalse meeskonnaga on oodatud liituma kogenud ja initsiatiivikas

Grupi ärikontroller


Ärikontroller allub juhatuse liikmele, kelle vastutusalas on finants, tugiteenused, tütarettevõtete ja sidusettevõtete strateegiline juhtimine ning kaubanduskeskused. Finantstiimi kuulub kolm grupi peakontori raamatupidajat (sh pearaamatupidaja) ning Läti ja Leedu vastava valdkonna kolleegid. Ärikontrolleril otseseid alluvaid ei ole.

Pakume võimalust töötada kaasaegses keskkonnas Eesti konkurentsivõimelisimas kinnisvaraettevõttes ning töötada igapäevaselt grupi tütar- ja sidusettevõtete kolleegidega Eestist, Lätist ja Leedust. Lisaks on ettevõte laiendanud äritegevust väljapoole senist tegevuspiirkonda.

Ametikoha peamised ülesanded:

  • Finantsjuhtimise korraldamine
  • Eelarvestamine, sh prognoosimine
  • Finantsanalüüs
  • Kontrolling
  • Juhtimisarvestus
  • Äriplaneerimine, ärianalüüs, äriplaanide koostamine
  • Grupi aruandlus
  • Auditeerimise protsessi korraldamine
  • Suhtlemine pankade, liising- ja kindlustusettevõtetega
  • Maksuvaldkonna tegevused
  • IT valdkonna projektide juhtimine ja koordineerimine (sh majandustarkvara ja ärianalüüsi platvormid)

E.L.L. Kinnisvara kasutab majandustarkvara MS Dynamics NAV ning ettevõtte audiitoriks on PwC.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ning vähemalt 3-aastane finantsvaldkonna kogemus, oled osalenud majandustarkvara juurutamises ja arendamises ning IT-projektide juhtimises ja koordineerimises. Sul on hea eesti ja inglise keele oskus, head teadmised ja praktilised oskused finantsarvestusest ning –analüüsist, juhtimisarvestusest, äriplaanide koostamisest ning kontrollingust, eelarvestamisest ja aruandlusest ning ettevõtte tegevusnäitajaid peegeldavate aruannete ja prognooside koostamisest. Omad arusaamist konsolideerimisest ning oskad edukalt töötada suurte andmemahtudega.

E.L.L. Kinnisvara grupi kollektiiv väärtustab ausust, töökust, iseseisvust, kohusetundlikkust ja entusiasmi ning koostöövõimekust erinevate osapooltega.

Ettevõte pakub head töökeskkonda, toetab professionaalset arengut, väärtustab meeskonnatööd, hoolib tervisest ja toetab sportlikke eluviise. Uut kolleegi ootab õdus kabinet suurepärase vaatega Delta Plaza büroohoones ning ametiauto.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee