Paide Masinatehas on 1993. aastal loodud Eesti kapitalil põhinev metallitöötlemise ettevõte, mille peamiseks tegevusvaldkonnaks on masinaehitus. Ettevõtte konkurentsieeliseks on efektiivsus tootmises ja võimalus kasutada Eesti metallitööstuse mõistes suurepärast moodsal tehnoloogial põhinevat masinaparki. Ettevõtte omatoodangu hulgas on Humus põllumajandus- ja ehitushaagised, Meiren lumesahad ning Mega kopad ja haaratsid. Üle 50% ettevõtte toodetest eksporditakse. Ettevõte on selges kasvufaasis ning ambitsioon on edasine kasv nii olemasolevatel turgudel kui uutel turgudel. Ettevõtte käive on ligi 8 miljonit eurot ja täna töötab ettevõttes 120 töötajat.

Rohkem infot ettevõtte kohta: www.pmt.ee

Ambitsioonikasse ja tegusasse meeskonda on oodatud

EKSPORDI MÜÜGIJUHT

Müügitöö on Sinu kirg! Sind inspireerib ja innustab võimalus müüa Paide Masinatehase omatoodangut nii Eestis kui ka välisturgudel. Sa naudid uute kliendisuhete aktiivset loomist, märkad ja lood ise ärivõimalusi kasutades tulemuslikku ja innovatiivset lähenemist ning oled korrektne ja järjekindel ärivõimaluste realiseerimisel.

Sinu töö sisaldab Humus ja Mega toodete müügi edendamist ja arendamist. Sinu hoida on kogu müügiprotsess – räägid läbi, tutvustad tooteid, sõlmid lepingud ning haldad suhteid. Sinu fookuseks on eelkõige uute rahvusvaheliste klientide/edasimüüjate leidmine, samal ajal hoides häid suhteid olemasolevate klientidega nii Eestis kui ka välisturgudel.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 2-aastane edukas B2B müügitöö kogemus tehnika valdkonnast. Oled suurepärane läbirääkija, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning hea meeskonnamängija. Sind iseloomustab nakatav müügioptimism ja „terava pliiatsi“ lahendused. Tööks on vajalik nii väga hea eesti kui ka inglise keele oskus.

Paide Masinatehas on Sinu kui müügivaldkonna profi jaoks unikaalne võimalus panustada kaasaegse tootmisettevõtte arengusse, tegeleda innovatiivsete toodete müügiga ja arendada oma professionaalseid oskusi ekspordi suunal. Sind ootab äge meeskond ning mitmed väljakutsed oma oskuste proovile panemiseks.

Soovid lisainfot?

Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee