NPM Silmet AS asub Sillamäel, Ida-Virumaal. Ettevõte on suurim haruldaste metallide ja haruldaste muldmetallide tootja Euroopas ja kuulub Neo Performace Materials Gruppi, mille peakontor asub Kanadas. Tööstus on maailmaulatuslik – 99% materjalidest ja toorainest tuleb väljastpoolt Eestit (Brasiiliast, USA-st, Venemaalt jne.) ning 99% toodangust eksporditakse (EL, USA, Jaapan jne.) Ettevõtte toodangut kasutatakse autotööstuses, keraamikas, klaasitööstuses, lennunduses, elektroonikas, kosmosetehnoloogiates, taastuvenergia tootmisseadmetes jne. Ettevõttes töötab 450 inimest.


NPM Silmet AS’i professionaalse ja tegusa meeskonnaga on oodatud liituma

Tootmisjuht


Juhina on Sinu peamiseks fookuseks tootmise terviklik juhtimine, olles inspireeriv ja toetav juht oma professionaalidest koosnevale meeskonnale. Sa vastutad ettevõtte tootmisvaldkonna arengustrateegia väljatöötamise ning 3 tehase tootmisprotsesside ning süsteemide arendamise ja toimimise eest. Sinu sihiks on automatiseerida ja optimeerida tootmisprotsesse, ning hoida end kursis tootmisvaldkonna arengutega.

Detailsemalt kuuluvad Sinu ülesannete hulka:

  • tootmisvaldkonna strateegia juhtimine, täiustamine, juurutamine.
  • tootmise pika ja lühiajalise planeerimisprotsessi kujundamine, eesmärkide seadmine
  • efektiivne planeerimine ja ressursside vajaduse õigeaegne organiseerimine
  • lean põhimõtete järgimine
  • tootmise tehnoloogiate arendamine ning töötajate oskuste arendamise organiseerimine
  • regulaarne aruandlus peadirektorile, sh detailne tulemuste ülevaadete esitamine.
  • ettevõtte esindamine oma valdkonda puudutavates küsimustes ettevõtte sees, kliendisuhetes ja suhetes teiste lepinguliste partneritega.

 

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on asjakohane kõrgharidus majanduse ja/või tehnoloogia erialal, vähemalt 5 aastane tootmisprotsesside või tootmisettevõtte juhtimise kogemus, head teadmised tänapäevasest efektiivse ja timmitud tootmise loogikatest ning tahe kuuluda arengule orienteeritud, ambitsioonikasse ja hoolivasse meeskonda. Sa suhtled nii eesti, vene kui ka inglise keeles ning Sind iseloomustab analüütiline stiil ja äriline mõtlemine. Sul on väga head teadmised operatsioonide juhtimisest ja optimeerimisest. Sind iseloomustab tulemustele orienteeritus ning inspireeriva liidri ja eestvedaja mõttelaad. Sobiva kandidaadina oled võimeline end kehtestama ning tegema väga head meeskonnatööd, olema valmis pühenduma ja olema professionaal omal alal. Oluline on võime süsteemselt mõelda ja oskus esitada küsimusi, et hankida vastuseid selle osas, mida Sa ei valda.

Ettevõte pakub Sulle võimalust juhtida tootmisvaldkonda unikaalses rahvusvahelises ja mastaapses ettevõttes, s.h. keerulisi ja huvitavaid projekte, juhtida oma valdkonna professionaalidest koosnevat meeskonda, suhelda palju erinevate koostööpartnerite ja organisatsioonidega nii Eestis kui rahvusvahelisel tasandil. Lisaks kannab ettevõte hoolt Sinu kui juhi professionaalse arengu eest, pakkudes nii erialaseid kui üldharivaid arenguväljakutseid. Tegemist on unikaalse võimalusega teostada end väga kiiresti arenevas ja huvitavaid võimalusi pakkuvas valdkonnas.


Lisateave telefonil 6277 077


Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee