JURA on automaatsete espressomasinate innovatsiooniliider Šveitsist. Nii kodu- kui ärikasutuseks mõeldud JURA espressomasinad valmistavad värskelt jahvatatud ubadest täiusliku kohvijoogi. JURA põhiolemust määratlevad uuenduslikkus, täpsus, kvaliteet, töökindlus, jätkusuutlikkus ja müügijärgne teenindus.

Rickman Trade’il on Balti riikides 20-aastane JURA esindamise kogemus. Ettevõte on valitud kolmel korral JURA parimaks distribuutoriks. Rickman Trade müüs 2016. aastal üle 8000 JURA espressomasina ja käive oli 6,4 mln €. Eesmärk on kasvada 3 aastaga enam kui 2 korda. Loe lisaks: www.jura.ee


 
Ettevõtte ambitsioon on viia JURA uude arengufaasi koos uue võimeka ja lennuka meeskonnaliikmega

JURA müügijärgse teeninduse juht

(Baltimaad ja Valgevene)

Sul on suurepärane võimalus juhtida ja arendada JURA müügijärgset teenindust (After-Sales Service), millel on strateegiline roll JURA konkurentsipositsioonis. Sa juhid teeninduskeskuseid, arendad partnervõrgustikku ja teenusportfelli, saavutad oodatud majandustulemused ning panustad juhtgrupi liikmena JURA äriedusse. Sa sätestad teeninduse KPI-d, tead, kuidas neid mõõta, ja panustad seeläbi kliendi rahulolu pidevasse suurendamisse. Sinu vastutus hõlmab JURA müügijärgset teenindust Baltimaades ja Valgevenes.


Sinu trumpalad on
:

  • Edulood teenuse juhtimisel ja/või äri arendamisel
  • Võime inspireerida teisi ja tulemuslikult töötada rahvusvahelise meeskonnaga
  • Suurepärane suhtlemisoskus ja veenvus läbirääkimistel
  • Äriline mõtlemine
  • Väga hea tehniline taiplikkus ja soov saada aru, kuidas asjad toimivad
  • Nõudlikkus kvaliteedis, kompetentsus ja professionaalsus
  • Hea inglise ja vene keele oskus


JURA näol on Sul võimalus töötada Šveitsi ühe tippbrändiga, mis on oma valdkonna lipulaev kogu maailmas. Töö pakub Sulle väljakutseid, vastutust ja rahvusvahelist mõõdet. Sind ootab ambitsioonikas, innovaatiline ja arengule suunatud meeskond, kuhu sobituvad enesekindlad, nutikad ja tulemuslikud inimesed.

Soovid lisainfot?

Kadri Sooberg-Aettik
Juhtivkonsultant - talentide leidmine ja tööandja bränding
kadri.sooberg-aettik@fontes.ee
Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee