Inimesed otsivad endale pidevalt sobivat rakendust, kõhklevad ja kahtlevad, kas on ikka õiget asja tegemas. Organisatsioonide jaoks on praeguses tööturusituatsioonis ülioluline saada õiged inimesed õigetele kohtadele. Siinkohal tulebki appi KARJÄÄRICOACH, kes aitab inimestel oma ambitsioonides ja võimalustes selgusele jõuda, paika panna realistlikud orientiirid ning toetab teadlikumate otsuste ja karjäärisammude tegemist.


Koolitusprogrammi vältel saad palju harjutusi ja võtteid ise läbi teha ja karjääricoachingut harjutada nii koolitusgrupis kui „päris“ coachitavatepeal.


Sihtgrupp: Juhid, personalijuhid ning –personalispetsialistid.

Eesmärk: Saada praktilisi oskusi karjääri planeerimiseks ning -nõustamiseks.

Teemad:

  • Kaasaegsed karjäärinõustamise ja - coachingu põhimõtted ja meetodid.
  • Nõustamistehnikad.
  • Karjääricoachingu koht organisatsioonis.
  • Isikliku karjääriplaani koostamine.

Koolitusprogrammi sisu: 4 töötuba, palju praktilisi ülesandeid ja harjutamist, videonäiteid nõustamisprotsessist, praktiline nõustamine.

Töötoad: 20. märtsil, 21. märtsil, 17. aprillil ja 15. mail kell 10.00 – 16.30.

Koht: Fontes, Sepapaja 6, Tallinn (Ülemiste City).

Hind: 1000 eurot + km.

Koolituse hind sisaldab õppematerjale, motivatsiooniküsimustiku täitmist, individuaalset nõustajaprofiili analüüsi, kohvipause ja lõunat ning tunnistust.

Koolitajad: Fontese konsultandid Piret Jamnes ja Tiiu Allikvee (omavad rahvusvahelisi Firework Career Coachi, Business Coachi ja Executive Coachi sertifikaate).

Osalemiseks palume Teil registreerida end hiljemalt 1. veebruariks 2018, andes enda soovist teada e-maili teel: siim-joonas.raim@fontes.ee või telefonil 6 277 071. Lisainfot jagavad koolitajad.