FONTESE X MENTORITE PÄEV

„Eneseületamine“


Päeva moderaator Gunnar Toomemets (Luminor)


13.00 – 13.30 Tervitus, Piret Jamnes, Tiiu Allikvee, Gunnar Toomemets


13.30 – 14.00 Iiris Oosalu, Avatud Kooli õppe- ja arendusjuht, Noored Kooli 4. lennu vilistlane

Minu teekond hariduses - töö õpetajana, minu õpilased, Noored Kooli valiku- ja vilistlasuhete juhi roll, Avatud Kooli loomise protsess ja õpetajate toetamine - on kinnitanud tõdemust, et Ennast ületada saan vaid mina ise. Kes, mis ja kuidas mind aga sellel teel toetanud on?


14.00 – 14.20 Kohvipaus


14.20 – 15.00 Lili Milani, Eesti Geenivaramu teadlane, molekulaarmeditsiini doktor

Lili Milani on Rootsis sündinud Iraani juurtega Eesti teadlane, kes on elus mitu korda pidanud ennast ületama. Aastal 1994 ei olnud varateismelise tüdruku unistus kindlasti kolida Rootsist, oma  sõprade juurest, äsja iseseisvunud Eestisse. Täna on Lili tunnustatud teadlane ja osaleb Eesti riikliku personaalmeditsiini programmi arendamises. Oma ettekandes räägib Lili karjääriredelil tõusmise rõõmudest ja tagasilöökidest ning sellest, mida ta selle käigus õppinud on.


15.00 - 15.30 Tiiu Allikvee ja Piret Jamnes, Fontese Mentorite programmi ja mentorluse eestvedajad

Tiiu ja Piret on viimaste aastate jooksul läbi viinud üle 40 mentrolus– ja coachinguprogrammi ning tegelevad igapäevaselt juhtide arendamise ja juhtimiskultuuri edendamisega Eestis. Tiiu ja Piret räägivad eneseületamisest mentorluses ja tutvustavad läbi viidud uuringu tulemusi.


15.30 – 15.50 Kohvipaus


15.50 – 16.50 Carina Räihä - esimene soomlanna, kes vallutas Mount Everesti

Carina Räihä uskumatu lugu „Kõik on võimalik, kui sa seda piisavalt kirglikult tahad!“ Carina lahkus panga tippjuhi kohalt, et teostada oma unistus ja eesmärk ning tõusta maailma kõrgemaile mäetipule Everestile. Oma esinemises pakub ta meile põnevaid hetki enda teekonnast rääkides, mõtteid iseendaga tegelemiseks, julgustust oma unistuste elluviimisel, mida kõike täiendavad unikaalsed pildid Carina tõusmisest Everesti tippu.


16.50 – 17.00 Päeva kokkuvõte.


Üritusele registreerimiseks kirjuta Aive.Uueni@fontes.ee

Hind: 125 eur+km

Soovid lisainfot?

Aive Uueni
Koolitusprogrammide koordinaator
aive.uueni@fontes.ee