Adven on Eestis, Soomes ja Rootsis tegutsev energiaettevõte, mis pakub kliendi vajadustele vastavaid energialahendusi tööstus- ja teenindussektoris, varustab soojusega äri- ja erakliente ning tegeleb maagaasi jaotamise ja müügiga. Adven Grupis on töötajaid 260 ja ettevõtete käive ulatus 2016. aastal 144 miljoni euroni. Adven Eesti AS-is töötab 75 inimest ja ettevõtte käive 2016. aastal oli 21 miljonit eurot. Adven opereerib ja hooldab Eestis ligi 100 energiakeskust koguvõimsusega 290 MW. Adveni visiooniks on olla eelistatuim energiapartner. Lisainfo www.adven.ee


Adveni professionaalse ja ühtse meeskonnaga on oodatud liituma

Finantsjuht


Sinu töö sihiks on ettevõtte väärtuse kasvatamine läbi finantstegevuse juhtimise. Sa kuulud Adveni juhtimismeeskonda, osaled strateegia kujundamises ning oled sisuliseks partneriks juhatusele äri juhtimisel ja arendamisel. Sa juhid eelarvestamise protsessi, vastutad hinnakujunduse eest, juhid rahavooge, vastutad kontserni aruandluse eest, teostad investeeringute tasuvusanalüüse ning osaled M&A tehingutes. Finantsjuhina vastutad Sa ka ettevõtte IT strateegia rakendamise eest. Sinu meeskonnas töötab 6 professionaali – pearaamatupidaja, raamatupidaja, finantsspetsialist, ärianalüütik, IT juht ja IT spetsialist.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on erialane kõrgharidus ning finantsjuhtimise kogemust vähemalt 2 aastat. Kasuks tuleb rahvusvahelises ettevõttes töötamise kogemus. Vajalik on hea inglise keele oskus. Sinult oodatakse väga head analüütilist, ärilist ja strateegilist mõtlemist, süsteemsust, koostöö hoiakuid ning liidriomadusi. Finantsjuhi roll nõuab head suhtlemis- ja argumenteerimisoskust ning initsiatiivi.

Adven pakub väljakutseterohket tööd, head meeskonda, võimalust end realiseerida ja tulemusi saavutada tugevalt kasvule suunatud rahvusvahelises ettevõttes, mis tegutseb dünaamilises ärikeskkonnas. Advenit iseloomustab veel aktiivne investeerimiskäekiri, inimestele orienteeritud organisatsioonikultuur ning vastutustundlikkus.

Soovid lisainfot?

Stina Pentjärv
Värbamisspetsialist
stina.pentjarv@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee