Itella Estonia on Posti Gruppi kuuluv rahvusvaheline logistikaettevõte, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Venemaal, Lätis, Leedus ja Eestis. Ettevõte pakub logistikateenuseid, mille hulka kuuluvad kaubaveo-, logistika-, kuller- ja iseteeninduslike pakiautomaatide teenused ning logistikaalane nõustamine.

Posti Grupp omandas aastal 2010 Smartposti pakiautomaatide võrgu ja selle opereerimisteenuse Eestis. 2016. aastal ühendati Itella Logistics ja Itella Smartpost ning uueks ärinimeks sai Itella Estonia.

Lisainfo www.itella.ee

Itella Estonia ootab oma meeskonnaga liituma

Pakiveoteenuste direktorit

Sinu peamiseks fookuseks on pakiteenuste osakonna töö planeerimine ja korraldamine, tagamaks efektiivne ja kvaliteetne pakkide sorteerimine ja jaotamine logistikaosakonnas ja sorteerimisterminalis. Sinu ülesandeks on osakonna eelarve koostamine ja juhtimine ning uute ja olemasolevate teenuste arendamine. Sa tagad teenuse kasumlikkuse, kvaliteedi ja kliendirahulolu ning kannad hoolt pakiteenuste osakonna eesmärkide seadmise ja tulemuste prognoosimise ja analüüsimise eest. Osakonna direktorina pead läbirääkimisi allhankijatega ning teed tihedat koostööd ettevõtte äriüksuste ning kliendi esindajatega. Sinu juhtida on distributsiooni-, tootmis- ja klienditeenindusüksused, kus töötab kokku 40 inimest.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on logistikaalane haridus ja varasem kogemus logistikaettevõtte keskastmejuhina või suurema ettevõtte logistika- või tarneahela valdkonna juhina. Sind iseloomustab hea suhtlemis- ja väljendusoskus, oled liidriomadustega meeskonnamängija. Tööks on oluline hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas.

Itella Estonia pakub Sulle ainulaadset võimalust teostada oma ambitsioone, juhtides kiiresti arenevat ja muutuvat ärivaldkonda. Seoses ülemaailmse e-kaubanduse revolutsiooniga on pakiteenuste äri muutumas järjest enam tehnoloogiapõhiseks, mistõttu investeerib Itella Estonia järjepidevalt pakiautomaatide võrgustiku laiendamisse ning tehnoloogilistesse lahendustesse, säilitades liidri rolli teenuse kvaliteedi osas.

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee