Itella Estonia on Posti Gruppi kuuluv rahvusvaheline logistikaettevõte, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Venemaal, Lätis, Leedus ja Eestis. Ettevõte pakub logistikateenuseid, mille hulka kuuluvad kaubaveo-, logistika-, kuller- ja iseteeninduslike pakiautomaatide teenused ning logistikaalane nõustamine.

Posti Grupp omandas aastal 2010 Smartposti pakiautomaatide võrgu ja selle opereerimisteenuse Eestis. 2016. aastal ühendati Itella Logistics ja Itella Smartpost ning uueks ärinimeks sai Itella Estonia.

Lisainfo www.itella.ee

Itella Estonia ootab oma meeskonnaga liituma

Äriprotsesside arendusjuhti


Sinu eesmärk on toetada Itella Estonia ärivaldkondi, arendades ettevõttesiseseid süsteeme ja IT lahendusi protsesside efektiivistamiseks ja kliendile parema teenuse pakkumiseks. Sa juhid olemasolevate süsteemide arendusi ja uute programmide kasutuselevõtu projekte ning optimeerid protsesse koostöös ettevõtte äriüksuste ja kliendi esindajatega. Vahelülina äripoole ja arenduspartneri vahel on Sinu ülesanneteks sisemiste äriprotsesside kaardistamine, uute platvormide juurutamine ja arendusprojektide koordineerimine.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kogemus IT-alaste arendusprojektide teostamisel ja äriprotsesside kaardistamise kogemus ning teadmised IT struktuuride ülesehitusest. Sa tunned projektijuhtimise metoodikaid. Sind iseloomustab strateegiline, analüütiline ja süsteemne lähenemine, Sul on hea suhtlemis- ja veenmisoskus, oled meeskonnamängija ning räägid heal tasemel eesti ja inglise keelt. Varasem kogemus logistikasektoris tuleb kasuks.

Itella Estonia pakub Sulle võimalust töötada võtmefunktsioonis kiiresti kasvavas ja arenevas äris. Seoses ülemaailmse e-kaubanduse revolutsiooniga on pakiteenuste äri muutumas järjest enam tehnoloogiapõhiseks. Itella Estonia investeerib järjepidevalt pakiautomaatide võrgustiku laiendamisse ning tehnoloogilistesse lahendustesse, säilitades turuliidri rolli teenuse kvaliteedi osas.

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee