Sirowa Tallinn AS kuulub Sirowa Gruppi, mis tegutseb lisaks Baltikumile ka Soomes, Poolas, Tsehhis, Slovakkias, Ungaris ja Saksamaal. Sirowa Tallinn on hulgimüügifirma, mis tegeleb ravimite, parfümeeria, kosmeetika ja juuksehooldusvahendite maaletoomise- ja hulgimüüügiga. Tuntumad ettevõtte esindatavad ravimitootjad on Dr Wolff, Queisser Pharma, Hübner, Karl Engelhard jpt.


Professionaalsesse meeskonda on oodatud võimekas ja teotahteline

RAVIMIOSAKONNA TOOTEJUHT

Sinu töö fookuseks on tooteportfelli turundusstrateegiate väljatöötamine ja kasumlik elluviimine, et kasvatada turuosa ning tõsta tarbija teadlikkust toodete valikust. Sa koostad oma tooteportfelli toodete turundus- ja müügiplaanid ning viid need ellu koos ravimiesitlejatega. Tootejuhi töö eeldab konkurentsisituatsiooni analüüsi, võimet mõelda laiemalt ning genereerida ideid kuidas oma portfelli toodetega kasumlikult nähtaval olla. Samuti kuulub Sinu tööülesannete hulka olemasolevate kliendisuhete hoidmine ja arendamine ning suhtlemine tootjatehastega.


Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus (soovitavalt majandus, meditsiini või farmaatsiaalane) ja oled teinud vähemalt 3 aastat edukat tootejuhtimise ja/või turundusvaldkonna tööd FMCG või farmaatsia sektoris. Sind iseloomustab analüütiline ja äriline mõtlemine ning väga hea suhtlemise ja koostööoskus. Sa oled proaktiivne ja iseseisev. Oma töös vajad Sa väga head eesti ja inglise keele oskust.


Ettevõttes ootab Sind professionaalne töökeskkond, huvitav ja arendav töö rahvusvahelises ettevõttes. Sul on võimalik töötada väga kvaliteetsete ja tuntud brändidega. Ettevõte pakub erialaseid koolitusi ja tulemustele vastavat kompensatsioonipaketti.


Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee