ASSA ABLOY on rahvusvaheline kontsern, kus töötab üle 44 000 inimese 150 riigis. Maailma juhtiva lukutootjana pakub ASSA ABLOY terviklikumat valikut lukusüsteeme ja ukselahendusi kui ükski teine ettevõte turul. ASSA ABLOY on esindatud kõigis olulistes maailma regioonides, firma on liidripositsioonil Euroopas, Põhja-Ameerikas ja Austraalias. ASSA ABLOY Baltic AS on ASSA ABLOY Grupi ettevõte ning Soome lukutootja Abloy Oy ja Rootsi lukutootja ASSA AB esindus Eestis, Lätis ning Leedus. Ettevõte asutati 1994. aastal Tallinnas ning ettevõttes töötab ca 43 töötajat. Täiendav info ettevõtte kohta: www.assaabloy.ee ja www.abloy.ee

ASSA ABLOY Baltic Eesti meeskonda on oodatud julge ja teotahteline

Müügimeeskonna liige


Sinu peamiseks fookuseks on ABLOY toodete edukas projektimüük Eestis. Sa vastutad olemasolevate B2B klientide kliendisuhete hoidmise ja arendamise ning tulemusliku müügiprotsessi eest. Sa selgitad välja klientide vajadused, pakud välja sobivaimad lahendused, pead läbirääkimisi ning oled asjatundlik partner oma klientidele ja koostööpartneritele. Hoiad end kursis turul toimuvaga, analüüsid trende ning teed ettepanekuid müügitegevuse arendamiseks. Sinu peamisteks koostööpartneriteks on lukufirmad, ehitusettevõtted ja arhitektid.

Osutud suurepäraseks kandidaadiks, kui Sul on vähemalt 2-aastane edukas B2B suunaline müügi/kliendihalduri/ostu valdkonna kogemus ja hea tehniline taiplikkus. Sa saad aru äri olemusest ning suudad pakkuda nutikaid lahendusi. Oled suurepärane läbirääkija, tulemustele orienteeritud, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning väga hea meeskonnamängija. Tööks on vajalik exceli tundmine ning hea eesti ja inglise keele oskus. Ettevõte ootab oma tulevaselt müügimeeskonna liikmelt iseseisvust ja innukust.

ASSA ABLOY pakub Sulle mitmeid erialaseid koolitusi, ametiautot, kaasaegseid töövahendeid, tulemustega seotud töötasu ning eneseteostusvõimalusi kiirelt areneva rahvusvahelise ettevõte professionaalses meeskonnas.

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee