Hammarplast Medical AS on meditsiiniseadmeid tootev väikeettevõte. Firma kuulub Rootsi päritolu Hammarplast Medical Group'i. Hammarplast Medical AS ettevõttes töötab täna 20 inimest. Ettevõte ekspordib kogu toodangu. Ettevõttes on rakendatud kvaliteedistandard ISO 9001 ja 13485. Lisainfo: www.hpm.se


Töökasse ja professionaalsesse meeskonda võetakse tööle

Tootmis- ja kvaliteedijuht 

(tähtajaline leping)


Sinu töö sisuks on tootmise planeerimine ja juhtimine, kvaliteedistandardite täitmise jälgimine ning kvaliteedi- ja tootmisdokumentatsiooni haldamine. Üheks Sinu tööülesandeks on laohaldus. Tootmis- ja kvaliteedijuhina suhtled Hammarplast Medicali rahvusvaheliste klientide ja partneritega kvaliteedi ja tootmisega seotud küsimustes, mis nõuab Sinult kiiret reageerimist ja julget suhtlemist.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt keskharidus ning inimeste juhtimise ja tootmisettevõttes töötamise kogemus. Sinu roll nõuab inglise, vene ja eesti keeles suhtlemist.

Töö Hammarplast Medical AS-is nõuab Sinult head suhtlemis-ja koostööoskust, iseseisvust ja korrastatust.

Tootmis- ja kvaliteedijuhi töökoht on tähtajalise töölepinguga (vähemalt 2 aastat), asendamaks lapsehoolduspuhkusel olevat töötajat. Töökoht asub Tallinnas, Sõstramäe tänaval.

Hammarplast Medical AS pakub Sulle huvitavat tööd rahvusvahelises ettevõttes, head töökeskkonda ja korralikku palka.

Soovid lisainfot?

Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee