ÜHISKOND VAJAB LUPJA JA MEIE VAJAME SIND!

Lubjakivitooted mängivad olulist rolli enamike meie igapäevaeluks vajalike tarvete tootmises - alustades leivast ja veest. Me ei saaks eksisteerida võimekate ja professionaalsete töötajateta ning see on põhjus, miks me vajame Sind!

Nordkalk on juhtiv kõrgekvaliteetsete lubjakivitoodete valmistaja Põhja-Euroopas. Tooteid kasutatakse peamiselt paberi-, metalli- ja ehitusmaterjalitööstuses, samuti keskkonnakaitses ja põllumajanduses. Kontsernis töötab 970 inimest 30 üksuses.

1996. aastal asutatud Nordkalk AS omab tootmisüksuseid Vasalemmas, Rakkes ja Kureveres, mille toodang eksporditakse peamiselt Balti riikidesse ja Venemaale. Nordkalki Eesti tootmisüksustes töötab täna ca 100 inimest. Vaata www.nordkalk.ee

Automaatik


Sinu töö eesmärgiks on tagada tootmisüksuste toimimine automaatika ja energeetika valdkonnas. Sa haldad ja arendad tootmisvõrku ning tagad süsteemide korrashoiu. Sa arendad tootmisliinide protsesse ning tegeled efektiivsuse tõstmisega läbi automatiseerimise.

Sinu tööülesanneteks on tootmises kasutusel olevate andurite ja mõõtevahendite korralise hoolduse ja diagnostika teostamine ning vigade leidmine. Sa vastutad sagedusmuundurite, sujuvkäivitite ning tööstuskontrollerite seadistuse, diagnostika ja hoolduse eest.

Automaatikul on võimalus Nordkalkis oma teadmisi ja oskusi arendada ning tulevikus välja töötada ka automaatliine ja ahelaid ning juhtida arendusprojekte, sealhulgas valida kontroll-, mõõte- ja andurtehnikat arenduste tarbeks. Lisaks on võimalus projekteerida tootmisliinide automaatikat ning juurutada tootmisliinide automaatprotsesse ja tegeleda pneumosüsteemide diagnostika ja arendusega. Automaatikul on võimalus õppida ja praktiseerida andmebaaside loomist ja haldamist.

Oled sobilik kandidaat, kui Sinu hariduslik taust toetab antud ametikohal edukat toimetulemist, oled kas inseneritehnilise kõrgharidusega või kutseharidusega. Oled oskuslik arvutikasutaja, sh oskad kasutada joonestustarkvara (AutoCad või Cads Electrical). Suhtlemiseks on vajalik heal tasemel eesti ja inglise keele oskus. Sul on hea analüüsivõime ning oled võimeline töötama iseseisvalt, oled koostööle orienteeritud ning omad valmisolekut pidevalt areneda ning uusi teadmisi omandada.

Nordkalk pakub Sulle võimalust end teostada ja areneda professionaalseks automaatikainseneriks suures rahvusvahelises ettevõttes. Liitudes Nordkalki rahvusvahelise meeskonnaga, on Sul võimalus olla osaline olulise sisendi tootmisel erinevatele valdkondadele, ise oma professionaalsust tõsta ning mitmed karjäärivõimalused rahvusvahelises kontsernis.

Põhitöökoht on Rakkes (Lääne-Virumaa).

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee