Logistika Pluss OÜ on suurimaid laopidajaid Eestis, kes pakub erinevaid logistika- ja tootmisteenuseid rahvusvahelistele tööstus-elektroonika suurkontsernidele, toidu- ja esmatarbekaupade tootjatele ning maaletoojatele. Ettevõtte peamisteks teenusteks on HUB teenus, In-house logistika teenus, VMI teenus, laoteenused, tootmisteenused, transporditeenused, tolliteenused, aktsiisilaoteenus, müügivahendusteenus ja e-kaubanduse teenus. Täna on ettevõttel 3 keskust, ettevõttes töötab 360 inimest ning käive ulatub ligi 12m euroni. Logistika Pluss on keskkonna ja töökeskkonna sõbralik ettevõte. 

Täiendav info ettevõtte kohta: www.logistikapluss.ee




Logistika Pluss Eesti meeskonda on oodatud julge ja teotahteline

KLIENDIHALDUR


kelle peamiseks fookuseks on toetada müügitegevust nii Eesti kui ka välisturgudel, hallates kliendisuhteid ja käsitledes klienditellimusi.

Sinu töö sisuks on:

  • perioodiline ja aktiivne suhtlemine klientidega heade kliendisuhete loomise ning säilitamise eesmärgil;
  • kliendi- ja tootekaartide sisestamine, tellimuste haldamine ning igakuine arveldus ja aruandlus;
  • klientide logistiliste lahenduste väljatöötamise protsessis osalemine;
  • kliendisuhtluse registreerimine kliendihaldustarkvaras CRM;
  • olemasolevate klientide vajaduste kaardistamine, uute teenuste pakkumine.

Osutud suurepäraseks kandidaadiks, kui Sul on vähemalt 2-aastane edukas kliendihalduri töökogemus logistikasektorist või logistiku töökogemus tööstussektorist. Oled tulemustele orienteeritud, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning väga hea meeskonnamängija. Sul on hea pingetaluvus ja analüüsioskus, oled iseseisev ja proaktiivne. Tööks on vajalik hea Exceli tundmine ning väga hea eesti ja inglise keele oskus. Vene ja soome keele oskus tulevad kasuks.

Logistika Pluss pakub Sulle eneseteostusvõimalusi kiirelt areneva ettevõte professionaalses meeskonnas. Ettevõte pakub konkurentsivõimelist töötasu, huvitavat ja stabiilset tööd ning arengu- ja karjäärivõimalusi.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Raine Miljan
Konsultant
raine.miljan@fontes.ee