Glamoxi kontsern, mille peakontor asub Norras, on üks Euroopa juhtivaid valgustite tootjaid ja turustajaid. Glamoxi kontserni kuulub kaheksa tehast kuues riigis ning 19 müügifirmat 15-s riigis. Glamoxi kontserni käive 2016. aastal oli ligi 279 miljonit eurot. Kontsernis töötab üle 1300 inimese. Glamox alustas oma tegevust Eestis 1992. aastal pakkudes klientidele terviklikke valgustuslahendusi. Tänaseks on Glamoxi Eesti tehas kontserni üks suuremaid ja tõhusamaid. Glamox HE AS-i 2017. aasta käive oli üle 50 miljoni euro ning töötajaid on hetkel 170. Lisainfo www.glamox.ee


Seoses jätkuva jõudsa arenguga on Glamoxi professionaalide meeskonda oodatud

Insener-konstruktor


Sinu töö sisuks on kliendi soove arvestades modifitseerida tooteid, mis on konkurentsivõimelised ja mida on efektiivne Keila tehases toota. Sa suhtled klientidega, lood toote parenduste projektijooniseid ja kirjeldad spetsifikatsioone, osaled tootearendusprotsessides ja uue toote tootmisesse juurutamises. Sa töötad 7-liikmelises tootearendusmeeskonnas ja allud tootmise arendusjuhile. Sinult oodatakse süsteemide korrastamist, arendus- ja tootmisprotsessi pidevat parendamist, ning täiustamist läbi Kaizen projektide.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on mehaanika, elektri, mehhatroonika, masinaehituse või sarnase eriala kõrgharidus või oled selle omandamisel lõpusirgel. Sul on tugev soov inseneri tööd teha, lisaks on vajalikud väga hea arusaamine tehnilistest joonistest ja 3D modelleerimise tarkvara kasutamise oskus (Solid Works) ning inglise keele oskus. Töö Glamoxis nõuab Sinult head suhtlemis- ja koostööoskust, iseseisvust ning soovi asju kogu aeg paremini teha. Töö nõuab valmisolekut väliskomandeeringuteks.

Glamox pakub Sulle suurepärast võimalust arendada ja rakendada ennast edukas rahvusvahelises kontsernis, väga head töökeskkonda ja töövahendeid ning korralikku töötasu. Meil on sportimistegevuse toetus ja toredad ettevõtte ühisüritused. Sinu töökoht asub Glamoxi Keila tehases.


Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee