Volvo Estonia meeskonnaga on oodatud liituma

JÄRELTEENINDUSE JUHT


Sa vastutad Volvo Estonia järelteeninduse äri, sealhulgas strateegia loomise ja eesmärkide seadmise ning elluviimise eest. Sa lood äriplaanid vastavalt eesmärkidele, optimeerid teenindusprotsessi ja tagad teeninduse kiiruse, paindlikkuse ja kvaliteedi. Järelteeninduse juhina toetad töökodade müüki, et tagada nende võimekuse täielik rakendamine. Sa juhid 70 liikmelist meeskonda, sh allub Sinule 4 töökoda (Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis) ja järelteeninduse äri toetavad funktsioonid.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, vähemalt 5-aastane juhtimiskogemus ning varasem kogemus järelteeninduse juhtimises. Sul on väga hea eesti ja inglise keele oskus, analüütiline ja äriline mõtlemine ning arusaamine finantsidest.

Järelteeninduse juhi ametikohal on oluline väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus, kliendikesksus, avatus ning koostöövalmidus. Sa tegeled teadlikult iseenda ja oma meeskonna arendamise ja juhtimisega.


Volvo Estonias saad osa rahvusvahelisest ja inspireerivast organisatsioonikultuurist. Volvo Estonia toetab Sinu tööd ja arengut, ettevõttes väärtustatakse meeskonnatööd, hoolitakse Sinu tervisest ja toetatakse sportlikke eluviise, Sinu lähedased on ettevõttele olulised. Järelteeninduse juhi tasupaketti kuulub põhipalk, aastane boonustasu ja ametiauto.

Volvo Estonia on 2003. aastal loodud ettevõte, mis tegeleb Volvo ja Renault veoautode müügi, hoolduse ja remondiga. Ettevõte kuulub rahvusvahelisse Volvo Gruppi, mis on üks juhtivatest raskeveokite tootjatest maailmas. Ettevõttes töötab kokku 105 inimest ning 2017. aasta käive oli 51 MEUR.

Volvo Estonia Tallinna esindus asub Kurekivi tee 10, Lehmja küla, Rae vald, Harjumaa.

Lisainfo: http://www.volvotrucks.ee



Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee