Itella Estonia on Posti Gruppi kuuluv rahvusvaheline logistikaettevõte, mis tegutseb Soomes, Rootsis, Venemaal, Lätis, Leedus ja Eestis. Ettevõte pakub logistikateenuseid, mille hulka kuuluvad kaubaveo-, logistika-, kuller- ja iseteeninduslike pakiautomaatide teenused ning logistikaalane nõustamine.

Posti Grupp omandas aastal 2010 Smartposti pakiautomaatide võrgu ja selle opereerimisteenuse Eestis. 2016. aastal ühendati Itella Logistics ja Itella Smartpost ning uueks ärinimeks sai Itella Estonia.

Lisainfo http://www.itella.ee

Itella Estonia ootab oma meeskonnaga liituma

Talendijuhti


Sinu peamiseks fookuseks on Itella Estonia personalipoliitka väljatöötamine, ajakohastamine ja elluviimine. Talendijuhi eesmärk on ehitada üles ettevõtte talendijuhtimise protsess personali arendamiseks ja toetamiseks. Sinu ülesanneteks on kogu talentpooli hoidmine ja kasvatamine, koolitusvajaduste väljaselgitamine ja kompetentside hindamine. Talendijuhi vastutuses on ka spetsialistide ja juhtide värbamiste korraldamine ning kaasarääkimine tööprotsesside ja töökorralduse küsimustes. Talendijuht osaleb Itella Baltimaade juhtkonna töös ning annab personalialast tuge ja nõu ka Itella Balti juhile ühtse personalipoliitika juurutamise eesmärgil Baltimaades. Talendijuhile alluvad personalispetsialist, tööohutuse spetsialist ja kvaliteedi spetsialist.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5-aastane varasem rahvusvahelise ettevõtte personalivaldkonna juhtimise kogemus. Sul on oskus töötada koos erinevate meeskondadega ning tunned end kindlalt ka tööõiguse alastes küsimustes. Vajalik on väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus, vene keele oskus tuleb kasuks. Personaliarvestuseks kasutatakse ettevõttes Taavi Personal tarkvara.

Itella Estonia pakub Sulle ainulaadset võimalust teostada oma ambitsioone, juhtides personalivaldkonda kiiresti arenevas ja muutuvas äris. Seoses ülemaailmse e-kaubanduse revolutsiooniga on pakiteenuste äri muutumas järjest enam mõjukamaks, mistõttu investeerib Itella Estonia järjepidevalt nii oma talentidesse kui ka pakiautomaatide võrgustiku laiendamisse ja tehnoloogilistesse lahendustesse, säilitades liidri rolli teenuse kvaliteedi osas.

Töökoht asub Loomäe tee 13, Lehmja küla, Rae vald, Harjumaa.

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Mari-Liis Talviste
Talendikogemuse spetsialist
mari-liis.talviste@fontes.ee