EVOPIPES on kaasaegne ja uuenduslik plastist torusüsteeme tootev Läti taustaga ettevõte, mis keskendub oma toodete arendamisel innovaatilisusele ja efektiivsuse tõstmisele. Tänu kaasagsetele tootmisliinidele saab Evopipes tagada toodete tippkvaliteedi ning pakkuda laias valikus torusüsteeme paljudele infrastruktuuri ehituslahendustele ning ettevõtetele, kes kasutavad torusüsteeme oma tegevusvaldkonnas nagu ehitus, elektripaigaldus, taristuarendus, vee- ja kanalisatsioonisüsteemid, gaasitarne jne.

Evopipes on osa Radius Group´ist (UK) ning torutehas asub Lätis. Evopipes peamised eksportturud on Skandinaavia ja Balti riigid, esmärgiks on kasvada Läänemere ümber asuvates maades torusüsteemide tootmise ja turustamise liidriks. Vaata lisaks www.evopipes.com




EVOPIPES meeskonda on oodatud julge ja teotahteline

Müügiinsener


Sinu peamiseks fookuseks on EVOPIPES toodete edukas hulgi- ja projektimüük Eestis. Sa vastutad olemasolevate B2B klientide kliendisuhete hoidmise ja arendamise ning tulemusliku müügiprotsessi eest. Sa selgitad välja klientide vajadused, pakud välja sobivaimad lahendused, pead läbirääkimisi ning oled asjatundlik partner oma klientidele ja koostööpartneritele. Hoiad end kursis turul toimuvaga, analüüsid trende ning teed ettepanekuid müügitegevuse arendamiseks. Sinu peamisteks koostööpartneriteks on ehitus- ja hulgimüügiettevõtted ning projekteerijad.

Osutud suurepäraseks kandidaadiks, kui Sul on vähemalt 2-aastane edukas B2B- suunaline kogemus infrastruktuuri või tehniliste toodete müügi vallas ning hea tehniline taiplikkus. Sa saad aru äri olemusest ning suudad pakkuda nutikaid lahendusi. Oled suurepärane läbirääkija, tulemustele orienteeritud, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning väga hea meeskonnamängija. Ettevõte ootab oma tulevaselt müügimeeskonna liikmelt iseseisvust ja innukust. Tööks on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus.

EVOPIPES pakub Sulle suurepärast eneseteostus- ja arenguvõimalust kaasaegses tippkvaliteetseid tooteid pakkuvas kiirelt arenevas rahvusvahelises ettevõttes, kaasaegseid töövahendeid (sh ametiautot), toetavat proffessionaalset meeskonda ning motiveerivat tulemustega seotud töötasu.


Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Ela Jässi
Konsultant
ela.jassi@fontes.ee