Adven on Eestis, Soomes ja Rootsis tegutsev energiaettevõte, mis pakub kliendi vajadustele vastavaid energialahendusi tööstus- ja teenindussektoris, varustab soojusega äri- ja erakliente ning tegeleb maagaasi jaotamise ja müügiga. Adven Grupis on töötajaid 320 ja ettevõtete käibe prognoos 2018. aastaks on 200 miljonit eurot.

Adven Eesti AS-is töötab 75 inimest ja ettevõtte käive 2017. aastal oli 21,5 miljonit eurot. Adven opereerib ja hooldab Eestis ligi 100 energiakeskust koguvõimsusega 290 MW. Adveni visiooniks on olla eelistatuim energiapartner. Lisainfo www.adven.ee


Adveni professionaalse ja ühtse meeskonnaga on oodatud liituma

IT ja automaatika juht


Sinu töö sihiks on ettevõtte IT ja tööstusautomaatika kui terviku strateegiline arendamine. Sa lood IT arengu tegevuskava (road-mapi), juhid arendusprojekte, vastutad ettevõtte küberturvalisuse ja andmete tõrgeteta liikumise eest ning juhid koostööd väliste partneritega. Sa töötad finantsjuhi meeskonnas ja Sinu eestvedada on 5-liikmeline professionaalide meeskond – IT spetsialist, automaatikainsener, automaatikaspetsialist, automaatika juhtivspetsialist ja automaatika meister.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, edukas IT arendusprojektide ning meeskonna juhtimise kogemus. Kasuks tuleb tootmisettevõttes töötamise kogemus. Vajalik on hea inglise keele oskus. Sa oled loogilise ja ärilise mõtlemisega meeskonnamängija, innovatiivne ja tulemustele orienteeritud. Töö Adveni IT ja automaatika juhina nõuab Sinult ettemõtlemist, süsteemset ja hands-on lähenemist ning liidriomadusi. Sul on huvi IT ja automaatsüsteemide toimimise suhtes ning soov süsteeme arendada.

Adven pakub väljakutseterohket tööd, head meeskonda, võimalust end realiseerida ja tulemusi saavutada tugevalt kasvule suunatud rahvusvahelises ettevõttes, mis tegutseb dünaamilises ärikeskkonnas. Advenit iseloomustab veel aktiivne investeerimiskäekiri, inimestele orienteeritud organisatsioonikultuur ning vastutustundlikkus.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee