Glamoxi kontsern, mille peakontor asub Norras, on üks Euroopa juhtivaid valgustite tootjaid ja turustajaid. Glamoxi kontserni kuulub kaheksa tehast kuues riigis ning 19 müügifirmat 15-s riigis. Glamoxi kontserni käive 2016. aastal oli ligi 263 miljonit eurot. Kontsernis töötab üle 1300 inimese.

Glamox alustas oma tegevust Eestis 1992. aastal pakkudes klientidele terviklikke valgustuslahendusi. Tänaseks on Glamoxi Eesti tehas kontserni üks suuremaid ja tõhusamaid. Glamox HE AS-i 2017. aasta käive oli üle 50 miljoni euro ning töötajaid on hetkel 170, müügitiim on 4-liikmeline. 

Lisainfo http://www.glamox.ee




Proffide meeskonda on oodatud

Müügiinsener


Sinu töö sisuks on valgustuslahenduste projektimüük ja kliendisuhete hoidmine ning arendamine Eestis. Sinu klientideks on arhitektid, disainerid, projekteerijad, hulgimüüjad, paigaldusfirmad ja ehitusfirmad. Sa külastad kliente, nõustad neid valgustuslahendustes, koostad hinnapakkumisi ning esindad Glamoxit läbirääkimistes. Sinu töö hõlmab kliendiürituste ja tootekoolituste läbiviimist. Töö Glamoxi müügiinsenerina on liikuva iseloomuga (üle Eesti). Sinu töökoht võib asuda kodukontoris või Glamoxi Keila kontoris.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on huvi elektrivaldkonna toodete müügi vastu. Eelistatud on inseneri haridusega kandidaadid ning eelnev projektimüügi kogemus tuleb kasuks. Suhtlemisel kolleegidega Glamoxi kontsernist on vajalik inglise keele oskus suhtlustasemel. Vene keele oskus on suureks plussiks. Eriti oluline Sinu puhul on väga hea suhtlemis- ja koostööoskus. Glamox ootab Sind oma meeskonda, kui Sa oled korrektne, täpne, usaldusväärne ja iseseisev inimene, kes on valmis õppima ja arenema koos ettevõttega.

Glamox pakub Sulle huvitavat ja intensiivset tööd tõeliselt põneva tooteportfelliga ning eneseteostusvõimalust edukas rahvusvahelises kontsernis. Glamoxis on suurepärased arengu- ja õppimisvõimalused, väga hea töökeskkond ning konkurentsivõimeline motivatsioonipakett (s.h. ametiauto). Glamoxis ootavad Sind ka toredad ühisüritused ja sportimistegevuse toetus.



Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee