KredEx on finantsasutus, mis aitab kaasa Eesti ettevõtete konkurentsivõime kasvule ja elanike elamistingimuste paranemisele pakkudes selleks rahastamise kättesaadavust parandavaid finantslahendusi. Vaata lähemalt: www.kredex.ee



KredExi uuendusmeelsesse meeskonda on oodatud valdkonna arengut väärtustav

Riskijuht


Sinu fookuseks on KredExi krediidi- ja operatsiooniriskide juhtimise korraldamine, mis tähendab nii olemasolevate krediidiriski juhtimise põhimõtete täiustamist, operatsiooniriskide tuvastamise korraldamist, ettepanekute tegemist riskide realiseerumise ennetamiseks kui ka maandustegevuste elluviimise järelevalvet. Lisaks on Sinu ülesandeks korraldada nõuete sissenõudmist ja restruktureerimist. Riskijuht osaleb krediidikomisjoni töös krediidiotsuste tegemisel, KredExi teenuste arendustöös ning vastutab sisseostetava siseaudititeenuse eest. Riskijuhina juhid 6-liikmelist spetsialistide meeskonda.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on magistrikraad ning vähemalt 3-aastane varasem edukas krediidi- või operatsiooniriskide juhtimise kogemus. Oodatud kandidaat on kursis kaasaegsete riskijuhtimise põhimõtetega, väga hea analüüsi-, eneseväljendus- ja läbirääkimisoskusega. Olulised on liidriomadused ning intellektuaalne võimekus. Tööks on vajalik väga heal tasemel eesti ja inglise keele oskus.

KredEx pakub Sulle ainulaadset võimalust teostada oma ambitsioone pidevale arengule orienteeritud kasvavas organisatsioonis. Oma tegevusega toetad Eesti ettevõtteid ja elanikke ning panustad kogu Eesti arengusse. KredEx toetab igati juhi professionaalset arengut, pakkudes erialaseid väljakutseid, uusi kogemusi ja tähendusrikast tööd.

Töökoht asub Tallinnas, Hobujaama 4.

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Ela Jässi
Konsultant
ela.jassi@fontes.ee