ACE Logistics Estonia AS (ACE) on Baltikumi üks juhtiv ekspedeerimis- ja logistikaettevõte, mis on osa Eesti kapitalil põhinevast ettevõttest ACE Logistics Group. ACE Logistics Groupi koosseisu kuulub üheksa logistika alal tegutsevat ettevõtet Eestis, Lätis, Leedus, Valgevenes ja Soomes. Grupi konsolideeritud käive oli 2017 aastal 27,2 miljonit eurot, kasvades aastaga ligi 20%. Ettevõtetes töötab kokku 130 inimest. Vaata lisaks: www.ace.ee


Seoses mahtude suurenemise ja uute arenguplaanidega, on professionaalsesse meeskonda oodatud iseseisev ja tulemustele orienteeritud

Suurkliendihaldur


Müügitöö on Sinu kirg!

Sind inspireerib ja innustab võimalus pakkuda klientidele vajalikke logistikalahendusi. Sa naudid uute kliendisuhete aktiivset loomist, märkad ja lood ise ärivõimalusi ning oled korrektne ja järjekindel ärivõimaluste realiseerimisel. Sinu töö tulemusena leiavad ettevõtted omale suurepärase partneri tegutsemiseks. Sinu hoida on kogu müügiprotsess – räägid läbi, tutvustad võimalusi, pakud lahendusi ning haldad suhteid.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt 2-aastane edukas müügitöö kogemus logistika, teenuste või B2B müügivaldkonnas. Sul on ette näidata edulood müügi arendamisel, omad head turu– ja trendide tunnetust ning infokogumise ja suhete võrgustikku. Sa saad aru äri olemusest, kliendi äriprotsessidest ning suudad pakkuda nutikaid lahendusi. Oled suurepärane läbirääkija, süsteemne tehingute lõpule viimisel ning hea meeskonnamängija. Oled positiivse ellusuhtumisega, tulemustele orienteeritud ja ambitsioonikas.

Lisaks motiveerivale kompensatsioonipaketile pakub ACE Logistics Sulle, kui müügivaldkonna professionaalile, unikaalset võimalust panustada Eesti ühe kiiremini kasvava logistikaettevõtte arengusse, edendada oma karjääri ja olla osa inimest väärtustava ettevõtte meeskonnast.

Tutvu ka ACE Logisticsi Facebooki lehega.


Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee