HKScan on Põhjamaade liha- ja toiduainetööstuse ettevõte. Meil töötab üle 7300 spetsialisti, kes pingutavad igapäevaselt, et teenindada maailma kõige nõudlikumaid tarbijaid, hoides kvaliteeti kogu tootmisahela ulatuses – farmist toidulauale. HKScan toodab ja turustab kvaliteetseid ning vastutustundlikult toodetud sea-, veise-, linnu- ja lambalihatooteid tuntud kaubamärkide all. HKScani kliendid on jaemüügi-, toitlustus-, tööstus- ja ekspordisektorid. Meie koduturud asuvad Soomes, Rootsis, Taanis ja Baltimaades. Ekspordime oma tooteid rohkem kui 50 riiki. HKScani netokäive 2017. aastal oli 1,8 miljardit eurot.

Seoses funktsioonide ümberkorraldamisega Baltikumi meeskonnas otsime uuele loodavale positsioonile väga heade liidriomadustega ja uuendusmeelset 

Rakvere tehase juhti

Sinu töö sisuks on Rakvere tehase sujuva töökorralduse tagamine, erinevate üksuste töö koordineerimine ning tehase arendamine, et tagada ettevõtte efektiivsus. Läbi oskusliku protsesside ja inimeste juhtimise ning pideva parendamise tagad Sa tootmise kvaliteedi, tõhususe ja tarnekindluse. Sa teed tihedat koostööd HKScan Baltikumi juhtkonnaga uute tootmis- ja investeerimisvõimaluste leidmisel. Sinu lähimas meeskonnas töötab kolm üksuse juhti, kellega koos juhid kokku 550 inimest.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ning juhtimiskogemus tootmisettevõttes. Vajalik on lean manufacturing põhimõtete tundmine. Sa oled juht, kes suudab oma meeskonda motiveerida, arendada ja inspireerida. Oled edukas läbirääkija ning hea suhtleja. Töö HKScan’is nõuab Sinult väga head koostööoskust ning soovi asju kogu aeg paremini teha. Tööks on vajalik väga hea inglise keele oskus ning vene keele oskus suhtlustasemel.

HKScan pakub Sulle huvitavat ja väljakutseterohket tööd tugevate kaubamärkidega kompetentses ja pidevalt arenevas rahvusvahelises organisatsioonis. Ettevõte pakub võimalust areneda, vastutada ja saavutada - olles üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel ning organisatsiooni tuleviku kujundamisel.


Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Ela Jässi
Konsultant
ela.jassi@fontes.ee