Maxima Eesti OÜ on oma 76 kaupluse, toidutööstuse ja innovaatilise logistikakeskusega üks suurimaid Eestis tegutsevaid jaekaubanduskette. Maximas töötab täna ca 3800 töötajat ja ettevõtte müügitulu 2017. aastal oli üle 600 miljoni euro. Maxima eesmärgiks on pakkuda klientidele laialdasi võimalusi igapäevaste vajaduste rahuldamiseks, tagada mugav ostukeskkond ning mõistliku hinnaga kvaliteetsed tooted. Maxima teenindab Eestis igapäevaselt üle 170 000 kliendi.

Maxima Eesti kuulub jaekaubanduskontserni Maxima Grupé, mis ühendab 532 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Kogu ketti kuulub Baltimaades ja Bulgaarias üle 530 kaupluse, kontserni aastakäive ulatub ligi 2,6 miljardi euroni ja töötajaid on ligi 30 000. Igal päeval külastab Maxima kauplusi üle miljoni inimese.

Viimastel aastatel on Maxima läbi teinud olulise juhtimismudeli ja ärikultuuri muutuse. Selle tulemuseks oli uue juhtimisstruktuuri juurutamine, mis tõi kaasa selgema ärijuhtimise ja otsuste vastuvõtmise struktuuri. Maxima on Eesti üks suurimatest tööandjatest, ettevõte jätkab panustamist töötajate koolitamisse ja parema klienditeeninduse tagamisse. Töötajad on Maxima Eesti üheks põhiväärtuseks.

Vaata lisainfot www.maxima.ee; www.maximagrupe.eu


Maxima Eesti ambitsioonikasse juhtmeeskonda on oodatud

Personalidirektor


Jätkuvate muudatuste elluviimise toetamiseks soovitakse leida ettevõttele tugev, professionaalne ja ärilise mõtlemisega personalidirektor, kes arendaks edasi ettevõtte visiooni inimkapitali valdkonnas ning juhiks selle elluviimist. Personalidirektorina vastutad Sa efektiivse ja jätkusuutliku organisatsiooni arendamise eest. Sa teed tihedat koostööd nii tippjuhtkonnaga, kui osakondade juhtidega. Sinu vastutusalas on lisaks personalijuhtimise funktsioonile ka büroo juhtimine ning Sinu meeskonnas töötavad 14 professionaali - vanemvärbaja ja värbajad, koolitusspetsialistid, töötervishoiu ja tööohutuse juht ja analüütik; personalihalduse juht, kelle tiimis on 3 personalispetsialisti; büroojuht, kelle tiimis töötab büroo administraator.

Maximasse on oodatud HR valdkonna proff, kellel on suurettevõtte personalivaldkonna juhtimise ja meeskonna eestvedamise kogemus. Sul on liidriomadused ja muudatuste juhtimise võimekus, väga hea eesti ning inglise keele oskus. Vene keele oskus tuleb kasuks. Oled oodatud Maxima tugevasse juhtmeeskonda, kui oled ambitsioonikas, uuenduslik, oskad näha suurt pilti ja oled ärilise mõtlemisega. Sinu töö eeldab analüüsioskust, initsiatiivikust ja koostööoskust. Maxima meeskonda sobivad tegusad, pühendunud ja visad tegijad.

Maxima pakub Sulle head võimalust ennast realiseerida Baltimaade suurimas ettevõtete grupis, kus tulemustele orienteeritud ja tugeval juhil on võimalus oma võimekus proovile panna. Maxima personalidirektori roll on unikaalseks ja tõsiseks väljakutseks Eesti ühe suurima ettevõtte inimkapitali juhtimisel. Personalidirektori tegevusest sõltub olulisel määral organisatsiooni ühtse ja kaasaegse kultuuri kujunemine. Personalidirektori on ootamas professionaalidest juhtimismeeskond, kellega koos kujundada kaasaegne ja veel tugevam ettevõtte, kes tõuseb lähiaastatel Eesti turuliidriks.

Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee