Tartu Üliõpilasküla hallata on 10 Tartu Ülikoolile kuuluvat üliõpilaselamut (8 Tartus ja 2 Viljandis), mille klientideks on Tartu Ülikooli tudengid ja õppejõud. Lisainfo www.campus.ee

Tartu Üliõpilasküla meeskonda on oodatud

Haldusjuht


Sinu fookuseks on Tartu Üliõpilasküla poolt Tartu Ülikoolilt üüritud hoonete haldamine ja hooldamine, et tagada hoonete võimalikult pikk kestvus ja kasutajate rahulolu. Haldusjuhina on Sinu ülesandeks haldusosakonna töötajate töö koordineerimine, investeeringuplaanide tegemine ning teenuste sisseostu korraldamine. Haldusosakond tagab hoonete tehniliste süsteemide ja seadmete (sh turvasüsteemide) korrasoleku, jäätmekäitluse toimimise, remonditööde planeerimise ning tuleohutuse. Sinu meeskonnas on 5 remonditöölist ning Sa teed koostööd Tartu Üliõpilasküla juhatusega ja koostööpartneritega.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, eelistatult kinnisvara haldamise, ehituse või haldusjuhtimise erialal ning vähemalt 2-aastane meeskonna juhtimise kogemus. Sul on teadmised kaasaegsetest halduskorralduse, transpordi- ja turvakorralduse, teenuste ja vahendite sisseostu ning varade majandamise ja eelarvestamise põhimõtetest. Sa oled meeskonnamängija, hea suhtleja ja kuulaja. Räägid suhtlustasandil nii eesti kui ka inglise keelt.

Tartu Üliõpilasküla pakub Sulle võimalust teostada oma ambitsioone, juhtides haldusosakonda organisatsioonis, mis pakub üüripinda ca 3000 inimesele. Sind ootab ees kaasaegne töökeskkond ja professionaalne meeskond.

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee