AS Eesti Liinirongid on Eesti riigile kuuluv ettevõte, kes korraldab Elroni kaubamärgi all reisirongiliiklust ning mille peamiseks eesmärgiks on arendada kiiret, mugavat, keskkonnasõbralikku ja ohutut transporditeenust üle Eesti. 2017. aastal tehti Elroni rongidega 7,3 miljonit reisi ning ettevõtte äritulu oli 36,2 miljonit eurot. Elroni meeskonnas töötab 320 inimest.

Rohkem infot: www.elron.ee


Elroni meeskonda on oodatud

Juhatuse esimees


kelle töö peamiseks eesmärgiks on organisatsiooni strateegiline ja tulemuslik juhtimine ning arendamine. Juhatuse esimehe vastutusel on äri terviklik edendamine – olemasoleva äritegevuse tõhustamine, rongiliinide optimeerimine ja uute teenuste väljatöötamine.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ning suure organisatsiooni juhtimise kogemus, soovitavalt rahvusvahelisest müügi- või teenindusettevõttest. Soovime leida juhi, kes on strateegiliselt mõtlev, tulemustele orienteeritud, hea esinemis- ja suhtlemisoskusega ning valmis eest vedama nii äriprotsesside kui meeskonna juhtimist ja arendamist.

Elronis on Sul võimalik juhtida eestimaalastele olulist ja vajalikku teenust osutavat ettevõtet. Juhatuse esimehe ametikoht on sobivaks väljakutseks juhile, kes soovib end teostada riigile kuuluvas, olulist teenust osutavas äriühingus ning kelle tugevuseks on protsesside ja inimeste juhtimine ning organisatsiooni strateegiline arendamine.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee