Softwerk OÜ on tarkvaraettevõte, mis pakub andmeanalüüsi, veebiarendust ja äritarkvara Dynamics AX lahendusi. Softwerk konsulteerib, kujundab ümber, automatiseerib, aitab luua ühtselt mõistetava aruandluse ja lihtsustab äriprotsesse. Softwerki meeskonnas on 15 inimest, 2017 majandusaasta käive oli 1,2 MEUR. Lisainfo: www.softwerk.ee

Seoses tööde mahu kasvuga on Softwerki meeskonda oodatud

Majandustarkvara analüütik-konsultant


Sinu fookuseks on klientide nõustamine Dynamics AX tarkvara juurutamise ja arendamise faasis. Konsultandina aitad sõnastada kliendi probleeme, eesmärke ja lahendusi eesmärkideni jõudmiseks. Sinu ülesanneteks on esindada Softwerki kliendikohtumistel, mõelda välja lahendusi ning esitada neid kliendile ja Softwerki meeskonnale. Sa koostad lahendusega seotud tööde kava ning juhid lahenduse elluviimist koostöös arendusmeeskonnaga.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on varasem töökogemus analüütikuna, majandustarkvara konsultandina või oled tellijana kokku puutunud MS Dynamics tarkvara või mõne teise majandustarkvara juurutamise ja arendamisega. Sa suudad panna end kliendi olukorda, oskad äriliselt mõelda ning juhtida töörühma. Majandustarkvara analüütik-konsultandi ametikohal on oluline väga hea suuline ja kirjalik väljendusoskus nii eesti kui inglise keeles.

Softwerk pakub Sulle isiklikku arengut kaasaegses ja kiiresti kasvavas ettevõttes. Sind ootavad ees oma valdkonna pühendunud professionaalid, kellega koos õppida ja areneda ning toetav meeskond. Softwerkis peetakse oluliseks tulemuslikkust, ettevõtlikkust, tunnustamist, paindlikku tööaega ja sõbralikku sisekliimat.


Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee