Threod Systems OÜ on Eesti tehnoloogiaettevõte, mis tegutseb kaitse- ja julgeolekusektoris. Ettevõte arendab ja toodab mehitamata lennuvahendeid ja nende alamsüsteeme, mis on mõeldud informatsiooni kogumiseks ja otsustusprotsesside toetamiseks. Vaata lisaks: www.threod.com

Tootmises kasutatavad tehnoloogiad ja tegevused: komposiitmaterjalid – süsinikfiiber, sh märg ja kuivlamineerimine, kaasaegsete CNC masinate abil prototüüp- ja väikeseerias detailide tootmine, alamsüsteemide ja peenmehaanika kooste, juhtmeköidiste valmistamine, lõppkooste, testimine, väiksemas mahus keevitus-, lõikamis- ja muud metallitööd.


Seoses ettevõtte kiire arenguga on Threod Systems´i intelligentse ja pühendunud meeskonnaga oodatud liituma

TOOTMISJUHT

Sinu vastutada on tootmise tõrgeteta toimimine, tähtaegades püsimine ja toodete kvaliteedi tagamine. Sa vastutad tootmisprotsessi operatiivse planeerimise ja korraldamise eest ning tootmismeeskonna juhtimise ja arendamise eest. Tootmine Threod Systems´is on oma iseloomult veel väike ja tempokas arendustootmine, kuid tootmisetapid on võrdlemisi keerukad ja hõlmavad endas kõrgtehnoloogilisi protsesse. Sinult oodatakse LEAN printsiipide järjekindlat rakendamist. Sa toetad oma tegevusega tootearendusprotsessi. Hands on tootmisjuhina tunned oma valdkonna toodete tehnoloogilisi protsesse, tehnoloogiaid, materjale, tootmisvahendeid ja seadmeid. Tootmissüsteem peab garanteerima väga kõrge kvaliteedi, kuna tooteid kasutatakse kaitse- ja julgeolekusektoris.

Ametikohal on vajalik varasem tootmis- või arendusettevõttes töötamise kogemus ja vähemalt paariaastane juhtimiskogemus. Kogemusest veelgi olulisem on tahe kõrgtehnoloogiliste toodete valmistamist juhtida. Vajalik on heal tasemel inglise keele oskus. Kindlasti tulevad kasuks tehnilised teadmised mehhatroonikast, automaatikast ja materjalitehnoloogiast. Threod Systems´is oodatakse Sinult algatus-ja koostöövõimet, probleemidele lahenduste leidmise oskust, süsteemsust, agiilsust, adaptiivsust ja võimekust vastu võtta kiireid otsuseid. Ettevõttesse sobib proff, kes teab, et tema element on tootmine ja kes on valmis tootmises ise õla alla panema.

Threod Systems pakub Sulle tõsist väljakutset kiiresti kasvavas, arenevas ja intelligentses ettevõttes. Tootmisjuhina on Sul võimalus oma käe järgi kujundada innovaatilise ettevõtte tootmisprotsess ning saada osaks potentsiaalsest Eesti eduloost. Threod Systems´is on Sul võimalus pääseda kõrgtehnoloogiliste toodete valmistamise meistriliigasse.

Threod Systems´i tootmisüksus asub Viimsis, aadressil Kaare tee 3.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee