Politsei- ja Piirivalveamet (PPA) on Eesti suurim riigiasutus, mis hoolitseb selle eest, et meie riigis oleks turvaline elada. PPA üheks oluliseks ülesandeks on valvata kogu Eesti riigi piiri. Valitsuse otsusega on võetud vastu kava Eesti idapiiri välja ehitamiseks kaasaegsetele turvalisusnõuetele vastavalt 2026. aastaks. Selle eesmärgi täitmiseks on PPA pühendunud meeskonnaga oodatud liituma väga heade ehitusalaste teadmiste ja projektijuhtimise kogemusega

PIIRIEHITUSE KOORDINAATOR

kelle töö peamiseks eesmärgiks on Eesti idapiiri ehitustegevuse koordineerimine.


Piiriehituse koordinaatorina vastutad koostöös projektijuhtidega ehitustegevuse ettevalmistamise ja korraldamise eest. Sa osaled ehitushangete ettevalmistamises, lepingute läbirääkimistel ja koordineerid suhteid alltöövõtjatega. Hindad ehitustegevusega kaasnevaid riske, teed ettepanekuid nende maandamiseks ning nõustad arendusmeeskonda ehitustegevus. Kindlustad ehitustegevuse kvaliteedi, järgid tööde täitmise standardeid ning teostad tellijapoolset omaniku järelevalvet. Ehituskoordinaatorina teed tihedat koostööd nii organisatsiooni sees kui kõigi huvigruppidega (nt kohalikud omavalitsused, riigiametid, maaomanikud, RMK jne).

Idapiiri väljaehituse programmiga on oodatud liituma insener-tehnilise kõrgharidusega, joonehitiste või teiste suuremahuliste ehitusprojektide juhtimise kogemusega professionaal. Keeruka projekti koordineerimine nõuab Sinult suurepärast suhtlemisoskust, koostöövalmidust ning tugevat planeerimis- ja organiseerimisvõimet. Vajalikuks omaduseks on oskus stabiilselt ja tulemuslikult töötada ka pingeolukorras. Tööks on vajalik lisaks eesti keelele ka suhtlustasandil vene ja inglise keele oskus.

PPA pakub unikaalset võimalust olla võtmeisikuks Eesti jaoks olulise objekti valmis ehitamisel ning panustada oluliselt Eesti siseriikliku turvalisuse edendamisse. Töötamine PPA-s tähendab kuulumist professionaalsesse meeskonda, kelle liikmed teevad oma tööd südame ja missioonitundega. Kokkulepetest kinnipidamisel ja eduka töösoorituse korral on töö tagatud vähemalt 2026. aastani. Töötasule alates 2500 eurot lisanduvad mitmekülgsed sportimisvõimalused ning 35 päevane põhipuhkus.

Vaata lisaks: 

http://eestipaevaleht.se/eesti-valitsus-kinnitas-idapiiri-valjaehitamise-plaanid/
http://www.pealinn.ee/tagid/koik/anvelt-lukkas-tagasi-holmi-kriitika-piiriehituse-osas-n225254

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Ela Jässi
Konsultant
ela.jassi@fontes.ee