Lundbeck on rahvusvaheline ravimitootja, mis on pühendunud kesknärvisüsteemi valdkonna ravimite väljatöötamisele ning psühhiaatriliste ja neuroloogiliste patsientide elukvaliteedi parandamisele. Lundbeck on Eestis tegutsenud 25 aastat. Vaata lisainfot: www.lundbeck.com/global; www.lundbeck.com/ee


 

Turunduse projektijuht


Turunduse projektijuht vastutab Baltimaade üleselt turundustegevuse korraldamise eest. Sinu ülesandeks on turundusstrateegia elluviimine ja kohandamine Baltimaade turgudele. Töötad välja turundusplaanid ning tagad nende elluviimise, jälgides eelarvet. Korraldad konverentse ja üritusi, suhtled vastava haigusvaldkonna tippspetsialistidega, koostad müügitoetusmaterjale ning koolitad müügiesindajaid, viies nendeni uue info haigusvaldkonna ning uute kampaaniate kohta. Sinu eesmärk on koostöös meeskonnaga teha Lundbecki tooted nähtavaks Baltimaade turgudel.

Turunduse projektijuht teeb koostööd Lundbeck Eesti, Läti ja Leedu töötajatega ning kolleegidega Põhjamaades.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus (eelistatult meditsiini-, psühholoogia-, bioloogia- või farmaatsiaalane) ja varasem edukas turunduse või tootejuhtimise kogemus farmaatsia valdkonnas ning Sul on huvi kesknärvisüsteemi puudutavate valdkondade vastu. Sind iseloomustavad lahendustele orienteeritus, optimistlikkus, leidlikkus, paindlik lähenemine ja avatud suhtlus ning Sa valdad väga heal tasemel eesti ja inglise keelt.

Lundbeck pakub Sulle võimalust juhtida turundusvaldkonda Baltimaades, saada osa põnevast valdkonnast ning kasvavast ärist. Sind ootavad toredad kolleegid nii Eestis kui välismaal, kes aitavad Sul sulanduda meeskonda ja elada sisse uude rolli.

Soovid lisainfot?

Merily Kesküll
Talendikogemuse spetsialist
merily.keskyll@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee