Itella Estonia on rahvusvahelisse logistikakontserni Posti Grupp kuuluv ettevõte, mis pakub oma klientidele laoteenuseid, mere- ja lennutranspordi, rahvusvahelise ning siseriikliku transpordi ja pakiveo teenust. Itella on suurim pakipoodide, automaatide ja kojuveo teenuse pakkuja Balti riikides kasutades ligi 1200 pakipunktiga võrgustikku. Läbi koostööpartnerite pakub Itella pakiveo teenust 43 000 teeninduspunkti 16 riigis.

Lisainfo www.itella.ee


Tule Itella Estonia meeskonda ja anna endale võimalus töötada rahvusvahelises ja moodsas ettevõttes

Turundusspetsialistina


Liitu meie kollektiiviga, kui oled kohusetundlik, täpne ning uutele kogemustele avatud inimene. Itella Estonia on pidevas arengus kaasaegne ettevõte ja me ootame just Sind oma sõbralikku meeskonda ning moodsasse töökeskkonda!

Sinu fookuseks on Itella Estonia internetiturundus. Turundusspetsialistina kujundad Sa läbi sotsiaalmeedia ja PR sõnumite Itella Smartposti kuvandit. Sinu ülesanneteks on kliendirahulolu parendamine, pakkumiste automatiseerimine, personaalsuse kasvatamine läbi uute kasutuslugude ning lojaalsusplaani ja segmenteerimise uuendamine ja väljatöötamine.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on erialane kõrgharidus ja vähemalt 2 aastane edukas digiturunduse kogemus. Sul on võimekus hallata kodulehte ning sotsiaalmeediat. Sa oled hea analüüsi-, planeerimis- ja organiseerimisvõimega ning kasutad oskuslikult Google Analytics’it. Sa oled meeskonnamängija, kelle on hea suhtlemis- ja väljendusoskus. Lisaks eesti keelele räägid Sa suhtlustasemel ka inglise keelt.

Itella Estonia pakub Sulle võimalust teostada oma ambitsioone kiiresti arenevas ja muutuvas äris. Seoses ülemaailmse e-kaubanduse revolutsiooniga on pakiteenuste äri muutumas järjest enam mõjukamaks, mistõttu investeerib Itella Estonia järjepidevalt nii oma talentidesse kui ka teenuste valiku laiendamisse ja tehnoloogilistesse lahendustesse, säilitades liidri rolli teenuse kvaliteedi osas.


Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee