Baltic Agro on Baltimaade tuntuim väetiste, taimekaitsevahendite, seemnete, teravilja, söötade ja teiste põllumajandustarvikute müüja ning põllumajandusteenuste pakkuja. Baltic Agro kuulub koos Baltic Agro Machinery ja Scanola Balticu’ga Taani põllumajandus-ühendusele Danish Agro Grupp.

Rohkem infot: 
http://www.balticagro.ee/

http://www.balticagro.ee/Default.aspx?ID=2316&PID=11806&newsid=2970

Söödameistri teenuse olulisus kajastub 2018. aasta sügise pressiteates.




Baltic Agro ambitsioonikasse meeskonda on oodatud töökas, usaldusväärne ja pühendunud

Söödamasinate grupi juht


Baltic Agro pakub Eestis juba 8 aastat mobiilse jõusöödatehase teenust, mis on farmeri jaoks mugav ja logistiliselt ressursisõbralik sööda jahvatamise lahendus. SöödaMeistri teenus hõlmab endas jõusööda valmistamist tellija toorainest oskustega töömeeste poolt. Baltic Agrol on hetkel 4 kaasaegset söödaveskiga autot, mille peal töötab 8-liikmeline proffide meeskond.

Söödamasinate grupi juhina on Sinu töö sisuks teenuse igapäevane juhtimine – koostöö farmijuhtidega üle Eesti, tööde planeerimine ning oma meeskonna koordineerimine ja toetamine.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on soovitavalt kõrgharidus, majanduslik mõtlemine, tehniline taip, planeerimis- ja organiseerimisoskus ning inglise keele oskus. Varasem loomasöötade valdkonna kogemus pole vajalik. Sind iseloomustab hea suhtlemisoskus, vastutustunne ning meeskonna eestvedamise võime. Baltic Agro meeskonda sobib hakkaja, sõnapidaja, ettevõtlik ja koostöövalmis inimene.

Baltic Agro pakub Sulle huvitavat tööd edukas rahvusvahelises ettevõttes. Sulle kindlustatakse head koolitusvõimalused, töövahendid ja korralik töötasu. Sind ootab sõbralik ja tõhus asjatundjatest tiim.




Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee