Farmi Piimatööstuse AS koos oma tütarettevõtetega on 40%-lise turuosaga Eesti juhtiv piimatööstus, mis kuulub 100%-liselt Eesti kapitalile. Ettevõtte käive oli 2018. aastal 108 miljonit eurot ning ettevõte annab tööd 565-le inimesele 4-s tööstuses üle Eesti. Ekspordi osakaal käibest on Farmil ligikaudu 20% ning ekspordipartnereid on tänaseks 20-s riigis. Ettevõtte edukad kaubamärgid ning piimatooted on läbi aastate noppinud auhindu nii Parima Toiduaine konkursilt kui võitnud Eesti inimeste südameid ja täitnud külmikuid.

Vaata lisa: http://www.farmi.ee/


Meie eesmärk on kasvada ja teha seda tempokalt - seda nii Eestis kui välisturgudel.

Selleks, et olla oma eesmärkide saavutamises edukad,

ootame oma ambitsioonika meeskonnaga liituma

Müügidirektorit


Sinu töö põhieesmärk on Farmi Piimatööstuse ja selle tütarettevõtete müügitegevuse strateegiline ja tulemuslik juhtimine ning arendamine nii Eestis kui välisturgudel. Sa töötad välja müügistrateegia, sead eesmärgid, analüüsid tehtut ning turgudel toimuvat, märkad uusi ärivõimalusi ning realiseerid need kogu Farmi Piimatööstuse ja selle tütarettevõtete meeskonnaga. Sa genereerid uut äri läbi süsteemse kliendisuhete juhtimise ning koos oma allüksusega lood ja hoiad suhteid müügikanalite ja võtmeklientidega nii Eestis kui eksportturgudel. Olulise osa Sinu tööst moodustab oma 20- liikmelise müügimeeskonna juhtimine - innustades, pakkudes tuge ning olles eeskujuks.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5 aastane müügi- ja meeskonna juhtimise kogemus soovitavalt FMCG valdkonnast. Kasuks tuleb rahvusvahelises suurettevõttes töötamise kogemus. Sa oled tulemuslikult arendanud müügistrateegiaid ja Sul on ette näidata tulemused müügi kasvatamisel või parendamisel ning eksportturgudele laienemisel. Sa oled eelkõige meeskonnamängija, ärilise mõtlemisega ja initsiatiivikas, genereerid uusi ideid ning näed oma valdkonna arengusuundi ja võimalusi. Oled positiivne ning alati lahendustele orienteeritud, lugupidav suhtleja ka kõige keerulisemas olukorras. Sind iseloomustab suurepärane läbirääkimis- ja suhtlemisoskus nii klientide suunal, ettevõtte teiste allüksustega kui oma meeskonna motiveerimisel ja inspireerimisel. Strateegiline lähenemine müügijuhtimisele eeldab Sinult süsteemsust, väga head analüüsioskust ja liidriomadusi. Tööks on vajalik eesti, vene ja inglise keele oskus.

Farmi pakub Sulle võimalust liituda oma valdkonna juhtiva suurettevõttega, kus tegusal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha. Farmi pakub Sulle võimalust vastutada ja saavutada - olles üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel, organisatsiooni kasvamisel ning tuleviku kujundamisel. Farmi Piimatööstus toetab igati juhi professionaalset arengut, pakkudes erialaseid väljakutseid, uusi kogemusi ja tähendusrikast tööd ning konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti. Töö nõuab valmisolekut viibida ka lähetustel.

Töökoht asub Tallinnas.


Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee