Farmi Piimatööstuse AS koos oma tütarettevõtetega on 40%-lise turuosaga Eesti juhtiv piimatööstus, mis kuulub 100%-liselt Eesti kapitalile. Ettevõtte käive oli 2018.aastal 108 miljonit eurot ning ettevõte annab tööd 565-le inimesele 4-s tööstuses üle Eesti. Meie eesmärk on kasvada ja teha seda tempokalt - seda nii Eestis kui välisturgudel. Ekspordi osakaal käibest on Farmil ligikaudu 20% ning ekspordipartnereid on tänaseks 20-s riigis. Ettevõtte edukad kaubamärgid ning piimatooted on läbi aastate noppinud auhindu nii Parima Toiduaine konkursilt kui võitnud Eesti inimeste südameid ja täitnud külmikuid.

Vaata lisa: www.farmi.ee

  

Ootame oma ambitsioonika meeskonnaga liituma

Personalidirektorit

Sa vastutad Farmi Piimatööstuse ja selle tütarettevõtete personalivaldkonna juhtimise ning arendamise eest. Sa kuulud ettevõtte juhtkonda, oled tippjuhtkonnale strateegiliseks partneriks ning teed tihedat koostööd osakondade juhtidega. Sinu roll nõuab muutuste juhtimise protsesside toetamist koos oma allüksusega ning HR poliitikate ja protsesside pidevat arendamist, et tagada töötajate rahuolu ning tootmise efektiivsuse kasv.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus, personalijuhtimise ning meeskonna eestvedamise kogemus eelistatult rahvusvahelisest ettevõttest. Vajalik on inglise ning vene keele oskus suhtlustasemel. Sind iseloomustab pühendumine ning varasem kogemus organisatsiooni restruktureerimis- ja arendusprojektide juhtimisel, sh organisatsiooni kultuuri ning väärtuste kujundamisel. Sa hoolid ettevõtte ja selles töötavate inimeste käekäigust. Oled suurepärane kandidaat, kui Sulle on ärilise mõtlemise kõrval omane suurepärane suhtlemis- ja koostööoskus, positiivne hoiak, siiras huvi inimeste vastu ning kui töö tootmisettevõttes on Sinu element!

Farmi pakub Sulle võimalust liituda oma valdkonna juhtiva suurettevõttega, kus tegusal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha. Sind on ootamas pidevale arengule orienteeritud professionaalne meeskond, kellega koos kujundada veel tugevam ettevõte. Personalidirektorina oled üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel, ühtse kultuuri ning tuleviku kujundamisel. Farmi Piimatööstus toetab igati juhi professionaalset arengut, pakkudes erialaseid väljakutseid, uusi kogemusi ja tähendusrikast tööd ning konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti. Töö nõuab valmisolekut viibida ka lähetustel.

Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee