Farmi Piimatööstuse AS koos oma tütarettevõtetega on 40%-lise turuosaga Eesti juhtiv piimatööstus, mis kuulub 100%-liselt Eesti kapitalile. Ettevõtte käive oli 2018. aastal 108 miljonit eurot ning ettevõte annab tööd 565-le inimesele 4-s tööstuses üle Eesti. Ekspordi osakaal käibest on Farmil ligikaudu 20% ning ekspordipartnereid on tänaseks 20-s riigis. Ettevõtte edukad kaubamärgid ning piimatooted on läbi aastate noppinud auhindu nii Parima Toiduaine konkursilt kui võitnud Eesti inimeste südameid ja täitnud külmikuid. Meie eesmärk on kasvada ja teha seda tempokalt - seda nii Eestis kui välisturgudel. 

Vaata lisa: http://www.farmi.ee/


Selleks, et olla oma eesmärkide saavutamises edukad,

ootame oma ambitsioonika meeskonnaga liituma

Tarneahela juhti


Sinu töö põhieesmärk on Farmi Piimatööstuse ja selle tütarettevõtete ostuprotsessi ladusa toimimise korraldamine - läbirääkimised tarnijatega, tootmiseks vajaliku efektiivse logistika korraldamine, turu eelistuste, vajaduste ning muutuste pidev jälgimine ning avanenud ärivõimaluste kohandamine lähtuvalt ettevõtte strateegiast. Läbi pühendumise ja igapäevase sujuva ja eesmärgistatud koostöö partneritega, oled üheks võtmeisikuks meie tööstuste ja müügiüksuse tõhusa töörütmi tagamisel.

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja vähemalt 5 aastane tarneahela (sh sisseostu, logistika ja laovaldkonna) juhtimise kogemus toiduainetetööstusest. Kasuks tuleb kogemus kiirestirikneva kauba tarneahela juhtimisest. Oled positiivse maailmavaatega, julge suhtleja ja hea meeskonnamängija. Sa oled stressiolukorras rahulik, alati ärilise mõtlemisega, innovatsioonile ja lahendustele orienteeritud ning näed oma valdkonna arengusuundi ja võimalusi. Sind iseloomustab suurepärane läbirääkimis- ja suhtlemisoskus nii klientide suunal kui oma meeskonna motiveerimisel ja inspireerimisel. Strateegiline lähenemine ostujuhtimisele eeldab Sinult süsteemsust, iseseisvust, väga head analüüsioskust ja liidriomadusi. Tööks on vajalik eesti, vene ja inglise keele oskus.

Farmi pakub Sulle võimalust liituda oma valdkonna juhtiva suurettevõttega, kus tegusal ja tulemustele orienteeritud inimesel on võimalik palju ära teha. Farmi pakub Sulle võimalust vastutada ja saavutada - olles üheks võtmeisikuks ettevõtte strateegia elluviimisel ning organisatsiooni tuleviku kujundamisel. Farmi Piimatööstus toetab igati juhi professionaalset arengut, pakkudes erialaseid väljakutseid, uusi kogemusi ja tähendusrikast tööd ning konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti. Töö nõuab valmisolekut viibida ka lähetustel.

Töökoht asub Tallinnas.

-> Palun esitage kandideerimise avaldus koos palgasooviga. 


Soovid lisainfot?

Riin Tuur
Otsinguspetsialist / Andmekaitsespetsialist
riin.tuur@fontes.ee