Roche Group, mille peakontor asub Šveitsis, on maailma juhtivaid bioloogiliste ravimite väljatöötajaid ja turustajaid. Ettevõttes töötab kokku üle 93 000 inimese enam kui 100 riigis. Roche Eesti alustas tegevust 1994. aastal ning ettevõtte põhitegevusalaks on ravimite registreerimine ja turundamine, kliiniliste uuringute läbiviimine ning hulgimüük, et aidata kaasa inimeste tervise ja elukvaliteedi parandamisele. Tutvu ettevõttega www.roche.ee


Roche Eesti meeskonnaga on oodatud liituma

Personaalmeditsiini valdkonna juht

Sinu peamine väljakutse saab olema personaalmeditsiini valdkonna, sh. onkoloogiliste genoomtestide juurutamise arendamine Eestis. Sa defineerid, kuidas personaalmeditsiin sobitub Eesti konteksti ja töötad välja koostööstrateegia valdkonna sidusrühmadega. Oled kursis personaalmeditsiini ülemaailmsete trendidega ja esindad valdkonda nii ettevõttesiseselt kui väliselt koostöös Roche Eesti juhtidega.

Oled sobilik kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja eelnev edukas mitmeid osapooli kaasava projektijuhtimise kogemus. Kasuks tuleb geenitehnoloogia, tervishoiu- või ravimisektori tundmine. Sul on suurepärane suhtlemisoskus ja võimekus pääseda oma ideedega mõjule. Mõtled strateegiliselt ja loovalt ning oskad suurt hulka infot tähendust looval viisil erinevatele osapooltele lahti harutada ja taas seostada. Sul on oskus lugeda teaduskirjandust ja mõistad päriselu andmete ja big data olulisust. Töö nõuab väga head eesti keele ja inglise keele oskust nii kõnes kui kirjas.

Roche pakub Sulle võimalust arendada tulevikumeditsiini ja kiirendada personaalmeditsiini kasutuselevõttu Eestis. Sul on võimalus enesearenguks ning saad teha karjääri ettevõttesiseselt nii kohalikul tasandil kui ka rahvusvaheliselt. Sind toetavad kolleegid Eestis ja teistes riikides.

Lisainfot personaalmeditsiini valdkonna kohta:

What is Personalised Healthcare all about?

Roche Position on Personalised Healthcare

[VIDEO] Roche CEO Severin Schwan on Personalised Healthcare

[VIDEO] The Future of Patient-Centered Cancer Care and Research


Soovid lisainfot?

Kelly Pärkman
Otsinguspetsialist
kelly.parkman@fontes.ee
Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee