Eesti Kalatootjate Keskühistu on tulundusühistu, mille liikmeteks on tunnustatud kilu ja räime tootjaorganisatsioonid, mis tegelevad tööstusliku kalapüügiga. 2018 aasta lõpus käivitati vastvalminud kalakomponenditehas Paldiskis, kus töötab 24 inimest. Tehas toodab kalajahu ja kalaõli.


Eesti Kalatootjate Keskühistu meeskonda on oodatud

Tegevjuht

Sinu peamine fookus saab olema Paldiskis asuva tehase juhtimine ja arendamine ning Eesti Kalatootjate Keskühistu esindamine. Läbi protsesside arendamise ja inimeste juhtimise ning pideva parendamise tagad Sa optimaalse tehase võimsuse. Sa vastutad tehase tootmisefektiivsuse kasvatamise eest, tehes lisainvesteeringuid ja hoides kulud kontrolli all. Sinu ülesanneteks on tootmisprotsesside parendamine, investeeringute juhtimine, logistikaprotsesside juhtimine, igapäevase töö koordineerimine ning 24-liikmelise meeskonna juhtimine. Tegevjuhina esindad keskühistut läbirääkimistes koostööpartneritega ja suhtluses riigiga. Sinu peamisteks koostööpartneriteks on omanike esindajad, tootmisjuht ning kvaliteedi- ja personalijuht.


Oled sobiv kandidaat, kui Sul on varasem edukas tehase juhtimise kogemus. Sul on suurepärane suhtlemisoskus ja analüütiline mõtlemine. Mõtled strateegiliselt ja loovalt ning oskad näha tervikut. Töö nõuab väga head eesti ja inglise keele oskust. Kasuks tuleb vene keele oskus ja varasem koostöökogemus ametkondadega.


Eesti Kalatootjate Keskühistu pakub Sulle võimalust juhtida vastvalminud tehast, kus on kasutusel kaasaegsed tehnoloogiad ja töötavad oma ala professionaalid. Tootjaorganisatsioonid tagavad tehase toorainega varustatuse ja välja on kujunenud ka esialgne müügivõrgustik, mis annab tegevjuhile võimaluse keskenduda tehase protsessidele, arendustele ja inimestele. Töökoht asub Paldiskis, tegevjuhile on ette nähtud isikliku sõiduauto kasutamise kompensatsioon või ametiauto.

Soovid lisainfot?

Kevin Schultz
Otsingutiimi juht / Konsultant
kevin.schultz@fontes.ee
Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee