Meie oleme FRAMM, edukas kodumaine betoonilooja ja -tootja. Me usume, et betoon on väärikas ja kestev materjal, mis teadlikult kasutatuna rikastab meid ümbritsevat elukeskkonda, väljendades selle dünaamikat. Meie käive eelmisel aastal oli 20 miljonit eurot ja meie 28 aasta vanuses ettevõttes töötab täna 210 inimest.

Luues igapäevast linnaruumi nii Eestis kui ka kaugemal, räägime me kaasa Eesti betoonituru kujundamisel. Et homme oleks parem kui täna. Meie väärtused on ausus ja õiglus, pühendumine ning valmisolek tegudeks. Meie oleme frammikad.


Kui Sind kõnetavad meie väärtused ja inspireerib betoon, siis tea, et ootame oma meeskonda

PERSONALIVALDKONNA EESTVEDAJAT


Sinu töö on olla sisukaks partneriks ettevõtte 20-le juhile, luua ja viia ellu personalistrateegiat, sealhulgas personalitöö administratiivset korraldust ja töösuhteid ning toetada ettevõttes muudatuste ja efektiivse sisekommunikatsiooni juhtimist. Tegemist on täiesti uue rolliga Frammis ja Sul on võimalus seda ise kujundada.

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on kõrgharidus ja arvestatav personalitöö kogemus, kui Sa oskad panustada, oled süsteemne ning algatus- ja elluviimisvõimeline. Sinu tugevuseks on koostöö. Vajalik on oskus suhelda nii vene kui inglise keeles.

Frammis on Sul hea võimalus ise oma rolli ja organisatsioonikultuuri kujundades luua väärtust ning aidata kaasa eluterve ja ambitsioonika Eesti ettevõtte tuleviku kujundamisel. Sinu töö tulemuseks on pühendunud frammikad.

Vaata lisaks www.framm.ee


Soovid lisainfot?

Kristiina Kuuskmäe
Konsultant - tööandja bränding
kristiina.kuuskmae@fontes.ee
Kaire Laas
Juhtivkonsultant
kaire.laas@fontes.ee