Impuls Spordiklubi, Baltikumi ühe suurima spordiklubide keti, eesmärgiks on olla parima klienditeenindusega ettevõte, pakkudes laia valikut arendavaid ja turvalisi sportimisteenuseid professionaalse ja sõbraliku meeskonna juhendamisel. Impuls Spordiklubiga ühte gruppi kuuluvad klubid pakuvad teenust kokku juba ligikaudu 57 0000 inimesele Baltikumis. Vaata lähemalt: https://www.impuls.ee/ 


Impuls Spordiklubi ootab oma meeskonnaga liituma säravat

TALLINNA SPORDIKLUBI JUHTI


Kui Sul on teadmised ja kogemus ettevõtte ning inimeste juhtimisest, suhtud kirglikult tervisesporti ning oled positiivne ning hands-on hoiakuga, siis see tööpakkumine on mõeldud just Sulle!


Sa juhid igapäevaselt Tallinna spordiklubi tegevust ning oled vastutav klubi kasvu- ja arendusplaanide elluviimise eest. Sa lood uut äri läbi eduka klienditeeninduse ja müügiprotsesside juhtimise ning oskuslike turundustegevuste. Sa lahendad igapäevaselt spordiklubidega seotud väljakutseid ning motiveerid oma eeskujuga kogu meeskonda.

Oled oodatud kandideerima, kui Sa pead sportlikku eluviisi oma kireks. Oled edukalt juhtinud nii meeskonda, protsesse kui ka müügi- ja turundustegevusi. Sulle tagavad edu innukus, hands-on hoiak ja head läbirääkimise oskused. Sa valdad väga heal tasemel eesti ja inglise keelt, suhtlustasemel vene keele oskus tuleb kasuks.

Ettevõte pakub Sulle ambitsioonikaid eesmärke ja vastutust arenevas rahvusvahelises ettevõttes koos suurepäraste võimalustega isiklikuks ning professionaalseks arenguks. Saad olla osa motiveeritud, kokkuhoidvast ja rõõmsameelsest meeskonnast, kellega ühiselt saavutada nii parimaid tulemusi kui ka veeta lõbusalt aega. Ettevõte pakub konkurentsivõimelist motivatsioonipaketti, põhipalgaga 3000 EUR kuus, millele lisanduvad erinevad soodustused. Impuls spordiklubis on Sul võimalus siduda oma juhtimisalane kogemus aktiivse ja tähendusrikka tegevusega, aidates kaasa inimeste tervislikuma eluviisi kujundamisele kogu Baltikumis.

Soovid lisainfot?

Eva Lelumees
Juhtivkonsultant
eva.lelumees@fontes.ee
Katrin Jermann
katrin.jermann@fontes.ee